Loading the content... Loading depends on your connection speed!

2 m lang fluorescerende klasseværelse

Eftermiddag, forsøgspersonerne havde en fysisk undersøgelse, har mange studerende udtrykt ud af eksamenslokalet “fysisk svært at teste, teste meget live”, nogle børn blev endda græde eksamen.

    I aftes, en lærer i kredsen af ​​venner udtørring en fysisk undersøgelse multiple choice-spørgsmål: estimering i det virkelige liv er meget udbredt, følgende data tættest på den estimerede faktiske er: En én kvalitet æg om 500g; B værelse af generel husstand dør højde er typisk større end 3 m; længden af ​​C almindelig lysstofrør anvendes i klasseværelset er ca 2 m; D Folkerepublikken Kina nationalsang spillet hele tiden kræves for omkring 50 sekunder. Dette spørgsmål siges at se tiden, mange studerende lydløst i mit hjerte til at synge nationalsangen igen.

    En forælder opsummerede stemmerne fra børnene færdige den fysiske: “Hvorfor jod for at være den mest magiske stof ud over dejen, hvorfor Guaipo dvæler; hvorfor nuværende varme særlig målemetode, hvorfor volumen dragen af ​​mystik; hvordan tyngdekraften fast remskive det kan blive friktion, Hvad er forholdet bevægelig remskive tyngdekraften og mekanisk effektivitet i sidste ende, hvorfor eleverne synger ofte nationalsangen i eksamenslokalet, klasseværelset lamper i sidste ende, hvor længe …… Beijing fysisk undersøgelse med din tilgang til videnskab “.

lysstofrør lampe


    Fysik klasse lærer fra Beijing-baserede Academy undervisning og forskning center samt amtet af gårsdagens fysik papirer blev analyseret. Lærere tror, ​​at dette års fysiske eksamensopgaver har større ændringer, fremhæver den grundlæggende, livet, videnskab, synsfelt af den brede og imponerende, dybe og vanskelige at afspejle de fysiske egenskaber af emnet. Stabil i tråd med Beijing Municipal Uddannelse Kommissionen foreslået at optimere de særlige kendetegn ved udviklingen af ​​pensum og filosofi. Den Fysik Papir om fremtiden for idræt har en klar vejledning.

    Dette års fysik eksamensopgaver, være mere opmærksomme på at praktisere, skal du kontakte den studerendes virkelige liv, produktion og praktiske problemer inden for videnskab og teknologi. Inddragelse tøj, mad, bolig, og mange andre spørgsmål såsom linjer, såsom transport, el, energi, miljø, videnskab og teknologiske spørgsmål.

    Udforsk metoder til at vurdere de spørgsmål papirer i test studerende til at tilegne sig viden og processer, snarere end blot svare reproduktion, og der kan ikke vedtage ny erhvervelse hav taktisk situation og nye problemer.

    Dette års fysiske eksamensspørgsmål innovative, første er at øge videnskab læsning problem, øge de studerende i de sociale sager, såsom Videnskab og Teknologi Museum, Himlens Tempel og andre steder dukkede op i eksamensspørgsmål. Fordi “lære at læse for at lære” oplysninger alder studerende bør blive en vigtig måde at lære på, “at lære at læse for at lære” er ikke kun ansvarlig for sprog eller undervisning i fremmedsprog, er det fælles ansvar for alle discipliner for videnskab eller undervisning.

    For det andet er der ingen fuld volumen finale titel ved udgravningen “dyb” til Rio “bred”.

Leave a Comment