Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Affald lampe produktionslinje proces anvendes genvundet kviksølv lysstofrør 99%

Affald elektroniske produkter kaldes “byens største mineral”, et par dage siden, Shanghai oprettet elektronisk affald genbrug Collaborative Innovation Center, bygget af Shanghai Second Polytechnic University, en række virksomheder, der er involveret i forskningssamarbejde fokuseret på udvikling af fem produktionslinjer, som 3 forarbejdning linje er blevet sat i drift.

Kinas årlige skrot af fluorescerende lamper op til en milliard. Ifølge lektor Zhang Chenglong rapporter, er det farligt affaldsbehandlingsteknologi opdelt i tør og våd. Imidlertid vådteknikker forurening, høje forarbejdningsomkostninger; nr indenlandske modne tør proces behandling linje. Og virksomheder i fællesskab at udvikle en bred vifte af integrerede enheder kan samtidig håndtere kviksølvholdige lamper, og den første produktionslinje er blevet taget i brug, den årlige håndtering kapacitet på 6 millioner, hvoraf inddrivelsen af ​​metal, glas, plast og fosfor og andre værdifulde stoffer op 95% genvinding på 99% Hg, for at fuldføre ressourceeffektive og harmløs proces.

led lysrør t8


Big Tekniske Fakultet, professor Liu damper to arbejdere under ledelse af et team af intelligent måling og kontrol teknologi i laboratoriet for at opbygge en komplet automatisering model linje, LCD-skærmen kan automatisk adskilles skjold, intern skærm, skruer, kredsløb, osv, for at fylde den nationale og internationale automatisering demontering af brugte fladskærm teknologi udstyr blank, steget med mere end 90% effektivitet end den traditionelle manuelle demontering.
I øjeblikket projektet har ansøgt om fem patenter, brugsmodel patenter 4, vil det næste skridt være at intensivere og idriftsættelse, så hurtigt som muligt resultater.

Leave a Comment