Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Belysning teknologi og energibesparende foranstaltninger

Først, fremme af effektive energibesparende belysning produkter

Med udvikling og anvendelse af nye materialer, nye teknologier, energieffektive belysning produkter tendens til små, høj effektivitet, lang levetid, rene, lyse naturlig retning for udviklingen.

(A) T8, T5 lysstofrør

T8 lysstofrør i forhold til traditionel T12 fluorescerende, elektricitet besparelser på op til 10%. Med halogen pulver luminescerende materiale farvevirkning materiale af sjældne jordarters trikromatiske phosphorer påført gradvist. T5 lille diameter, der almindeligvis anvendes sjældne jordarters trikromatiske fosfor luminescerende materiale og belagt med en beskyttende film, lys effektivitet forbedres betydeligt. 28 watt T5 lysstofrøret lys effektivitet omkring 40% højere end T12 fluorescerende, T8 lysstofrør stigning 18%. Samtidig, hvilket reducerer fosfor materiale, kviksølv og andre glasrør.

I øjeblikket T8 lysstofrør har generelt været fremme brugen, T5 rør også gradvist udvide markedet, og har mere avanceret T3, T2 ultrafine diameter på en ny generation af produkter.

(B) kompakt lysstofrør (CFL)

Kompakte lysstofrør og energieffektive end almindelig glødelampe, lang levetid, hjem og andre indendørs belysning på steder, der kan passe en række lamper, let at installere. Med udviklingen af ​​produktionsteknologi, har vi H typen, U-type, spiral type og form tæt på almindelig glødelampe pæreformet produkt, så det kan mere alsidige og dekorative lamper. High-power kompakt lysstofrør, kan være fabrikken belysning, udendørs vejbelysning ansøgning.

(C) højtryks natrium

Højt natrium tryk og halogenlamper er højtryks-gasudladningslampe (HID) i hovedsagen effektiv belysning produkter. Et højt tryk natrium lampe og natrium- damp glimudladningen, partialtrykket Na-lampe når 104Pa højtryks-gasudladningslampe, som er kendetegnet ved lang levetid (24.000 timer), høj lys effektivitet (100-120lm / W), gennem tåge, og det kan i vid udstrækning anvendes i vejbelysning, oversvømmelse belysning, firkantet belysning, erstatte brugen af ​​mere højt tryk natrium lampe med en højtryks kviksølvlampe på samme belysningsstyrken, kan spare 37%.

(Iv) en metalhalogenidlampe

Tilsætning af et metalhalogenlampe er et metalhalogenid i udladningsbeholderen på grundlag af en højtryks-kviksølvlampe, metal atomer eller molekyler, der er involveret i højtryks-gasudladningslyskilder af udladningslampen, er det kendetegnet ved lang levetid (8000-20000 timer), høj lys effektivitet (75-95lm / W), farve, og kan i vid udstrækning anvendes i industriel belysning, by belysning engineering belysning kommercielle belysning, stadion belysning osv, bruge den til at erstatte anvendelsen af ​​mere højtrykskviksølvlampe, under de samme belysning betingelser, kan det spare 30%.

(E) Elektronisk Ballast

Lysstofrør med elektroniske forkoblinger og hurtig udvikling, har været tilgængelig i masseproduktion applikationer. Høj intensitet udledning lampe elektroniske forkoblinger, er stadig i udviklingsfasen.

(F) en halvleder lysdiode (LED)

Halvleder lysemitterende diode er en solid-state lyskilden, kan arbejde ved en lav jævnspænding, omdannelseseffektivitet af den lysemitterende overflade er lille, de lysende farveeffekter langt ud over glødelampen farve, levetid 5-10 millioner timer. I øjeblikket lysvirkning mere end 30 lm / W, har laboratoriet udviklet en 100 lm / W produkter. LED-lyskilde har været meget anvendt i forbindelse med angivelse lyskilde instrumentering, automotive høj bremselygter, trafiklys og stor skærm.

(vii) effektive lyspærer

Ud over den korrekte valg af lette produkter, med belysning kilde vælge rationel og effektiv udnyttelse af støtte, i belysning krav tilfælde mødes, effektivt kan spare elektricitet til belysning.

For det andet, anvendelsen af ​​naturlige lysteknologi

Gør brug af naturligt lys, hvilket sparer belysning. Opret en god visuel miljø. Europa, Amerika og Japan og andre udviklede lande, har udviklet en serie af naturligt sollys lysteknologi, og er meget udbredt i skoler, museer, kontorbygninger, stadioner, offentlige toiletter, affaldsbehandlingsanlæg og andre offentlige faciliteter og industrielle og civile bygninger, realisering dagtimerne helt eller delvist med naturligt lys, hvorved der spares energi og forbedre kvaliteten miljø. I øjeblikket naturligt lys belysning system er i rivende udvikling teknologier og produkter, den vigtigste anvendelse af teknologien kan nævnes:

(A) med det reflekterede lys vindue af en lysbarriere. Et stort område belysning er den mest almindelige ene side. Advantage, der effektivt kan reflektere sollys, reflekteret sollys dybt ind i lokalet gennem et loft del interiør ved at forbedre belysningen, mens vinduet område tjener til at reducere lysstyrken er mere jævnt fordelt i hele rummet.

(B) lys forsænket belysning vindue brønde. En modtagende siderude af en top eller høj indfaldende sollys mere effektiv belysning vindue. Gennem en intern åbning med en øvre eller top lysreflekterende lyskasser, bliver lyset reflekteret gennem indirekte lys. Sol og bryde del af borebrønden kan sollys egenskaber vindue designparametre, for at maksimere reflekterende koefficient på overfladen, for at forbedre udnyttelsesgraden af ​​vinduet.

t5 led rør

(C) med en sol-tracking spejl vindue gitter. Dette er en computerstyret, automatisk sporing af solen spejl gitteret, kan den maksimale fordel af vinduet styres automatisk gennemtrængning af lysmængden og varmestrålingen kammer.

(D) en lysleder vejlede en lys afskærmningsmateriale gardiner. Du kan blokere direkte sollys, mens dybder af lyslederen kammer, og dens funktion er belagt med en høj reflekterende materiale svarende til visiret.

(E) en lysleder plade og en prisme belysning glasrude. Glas optisk lysleder er klemt inde mellem to glasfiber lysleder. Vindue belysning prisme plade presses ud af en polypropylenfolie, eller en lille lysbrydende prisme med en laser forarbejdningsmetode i en parallel prismatiske strimler polypropylen plade, den brudte sollys dybt ind i det indre eller hældes.

For det tredje, brug af energibesparende lysstyringssystemer

Avancerede lysstyringssystemer, lysstyringssystemer og avanceret lysstyring af apparatet skifte. I vejbelysning system, der bruger vejbelysning kontrolsystem, ved hjælp af kontrol spændingsudsving, at spændingsudsving overvinde følgerne af vejbelysning, og belysning af produktets levetid, for at opnå en bedre belysning og energibesparelser effekt. Kontrol af belysning i rummet, primært stemme, lysstyring, infrarød og andre intelligente automatiske kontrolsystem, for at reducere strømforbruget og forlænge belysning belysning produktets levetid.

Leave a Comment