Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Beyond LED Lights Ny teknologi CoeLux System Fluorescerende Lad solen skinne på dit nye hjem

På baggrund af belysning fokuserede den tidligere undersøgelse på farvetemperaturen og så videre. Men denne nye teknologi, udviklet af Paolodi Trapani fra Ibiza Universitet i Italien, har påbegyndt et nyt gennembrud inden for levering af “kunstig dagslys” -teknologi til udvikling af en sand dagslysimuleringsenhed – System, der gør det muligt for solen at bo i dit værelse.

Professor Paolodi Trapani med sin opfindelse

l kobling lysstofrør


Lampens skiftende form er uadskillelig fra udseendet af lampens kropsdesign, og dette LED-panel lyser for at afsætte det traditionelle design, hvilket giver mere tæt på solen gennem sollysbelysningen. Coelux flad lampe indbygget LED lyskilde er blevet omhyggeligt valgt, du kan vise effekten af ​​solen nær belysningen. Vælg en god LED lys, plus en blå nuance kan selvfølgelig ikke kaldes “dagslys simulering.” Coelux fladt lys i lyskilden tilføjede også et lag af nano-materialer, hvilket gør lyset tættere på den naturlige virkning af spredning. Hovedopgaven for titandioxid nanopartikler over panelet er det spredte lys – dette princip er som solens stråler gennem jordens atmosfære. Nogle mennesker kan føle sig som om at gøre denne “overflødige”, men fordi processen simulerer den fysiske Reylight-spredning, vil det gøre lyset til at se mere “rigtigt” ud.

Systemet tillader også forskellige former for solskin regulering, såsom lys og kulde, kan du vælge efter deres præferencer i forskellige områder af solen. Herunder en 60 graders tropisk udvej lyseffekt, 45 grader Middelhavet Middelhavet neutral belysning, og nordiske som repræsentant for 30-graders varm belysning miljø.

Faktisk hjælper “det naturlige lysniveau af kvalitet” med at lette mild depression og reducere stress. Og problemet har vi ikke altid adgang til det. Derfor kan folk efter egenskaben af ​​nye teknologier i deres egne gardiner bag “tegne” en lysfjeder, og ignorere vinden udenfor huset regner. Selvfølgelig er der altid en proces med popularisering af teknologi. Selv om der ikke er noget relateret produkt at sælge, men diTrapani og hans team er blevet planlagt gennem et firma kaldet CoeLux i de næste par år at sælge. På nuværende tidspunkt har dette kreative produktudviklingsprogram været stærk støtte fra Europa-Kommissionen, blev kaldt “den kommende 12. innovation og teknologi”, måske snart kan vi se Coelux bruges på gaden. Måske kan fremtiden virkelig “lade solen skinne dit nye hus.”

Leave a Comment