Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Changsha gymnasieelever opfindelse levetid fluorescerende otte teen International Exhibition af vindere

Liuyang City, Tin Ka Ping Eksperimentel Middle School Zhang Zi Yang, Shi Jia Faming af “lav-decibel luftledning headset” for at reducere skader og stråling på trommehinden, vandt bronzemedalje. Changsha Evening News korrespondent Tan Di kog foto
Changsha Evening Nyheder Maj 10 nyheder (Reporter korrespondent Tan Di Chen Huanming kog) i forgårs, 115. samling i Den Internationale Invention Udstilling indgået ved Porte de Versailles i Paris, Frankrig International Exhibition Centre. Changsha skal vælge otte vindere for unge opfindere, vandt 2 sølv og 5 bronze awards og en Repin, den kinesiske delegation af lokale grupper for at skabe de bedste resultater. Blandt dem, “lav-decibel luftledning headset”, “Barker hvidløg frø” og “lysstofrør adapteren ved livet” er en fancy fransk iværksætter, og Hunan udstillere som den nåede en foreløbig salg af flere produkter Europe distributør aftale.
Indskrevet i Changsha amtsborgmester og hibiscus skole Han Wenzhuo Han Yu, der ofte findes i klasseværelset på grund af to lysstofrør glødetråd aldring bly til at brænde ud og skal udskiftes, meget ubelejligt. De mener at, hovedsagelig fordi fluorescerende lys i begge ender er i en flash glødelampen varmekraft, hvilket resulterer i filamenterne over lampen ældning mens lysstofrøret levetid forkortes. For at gøre dette, de kom op med en “turn induktion metode” på plads ved den ene ende af den tilsvarende modstand af glødetråden, når lampen starter, kun den ene ende af hver tråd opvarmning magt, således at lampen lyser. Efter afslutningen af ​​glødetråden aldring, således at lampehovedet ud i den anden ende af glødetråden “indlæg” og dermed skabe et langt liv fluorescerende lys, og i sidste ende vandt Silver Award.
elektronisk armatur

Leave a Comment