Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Dine hjem bliver tændte lysstofrør har så meget skade, du ved?

Siden Edisons glødepære opfindelse af det 19. århundrede, folk i tråden materiale, glødetråd struktur, den løbende forbedring af fyldet gas, med sin glødende lys farve tæt på solen, godt lys indsamling ydeevne, omkostningseffektiv pris, hurtigt gik ind i tusind millioner, er at blive den største effekt, den mest udbredte elektrisk lys.
1940’erne, rettidig lysstofrør. I modsætning hertil fluorescerende lysvirkning er meget højere end en glødelampe, en relativt lille mængde af kuldioxid, og længere levetid. Fluorescerende belysning i hjemmet gradvist erstatte glødepæren, og i dag har besat den dominerende stilling.

1. Princippet lysemission lysstofrør
Fluorescerende lamper er fremstillet ved hjælp af gasudladningstypen princip af lysenergi. Når afbryderen er netop lukket, enderne af glødelampens af kviksølv i lysstofrøret opvarmes og inddampet til dannelse af en tynd kviksølvdampe er højt tryk tilføres over ballast genereret lampe, kviksølv atomer ioniserede elektroner, elektron acceleration og kviksølv atom kollisioner, den hurtige nedbrydning af gassen, generering bueudladning, ultraviolet excitation, og derefter ultraviolet excitation phosphorer belagt på væggen, blød glød.
Da ultraviolet lys udsendes hovedsagelig mindre infrarød stråling, dermed høje lysudbytte end glødelamper energibesparelser på 75%, for at forbedre levetiden af ​​8 til 10 gange, så gradvis erstatning af glødelamper lysstofrør, det har været meget udbredt, især i kommerciel og industriel belysning.

lysstofrør farve

2. De fluorescerende arter, der findes fælles lysstofrør, den vigtigste straight lysstofrør, farven lige rør lysstofrør, cirkulære lysstofrør, asymmetriske, kompakt fluorescerende lamper, der almindeligvis anvendes i kontorer, indkøbscentre, bolig.
3. Forløbet af den defekte lysstofrør, lysstofrør er ikke perfekt, men i forhold til den forrige generation glødelamper lyskilder, lysstofrør med fremragende energibesparende effekt. Men med den gradvise uddybning af forståelse om lys, fandt vi, at den fluorescerende lampe har sit uoprettelige fejl.
Strobe
Da strobe er AC lysstofrør, der opstår, når den aktuelle forvandling forbigående, umærkelig flimren. Hvis frekvens er dobbelte af frekvensen af ​​vekselstrømmen, dvs. 100 Hz. Sådan, at lys flimrede krampagtigt ciliærmusklen sammentrækning og afslapning til løbende at tilpasse sig til miljøet. Lang kontinuerlig anspændt bevægelse forårsager ciliaere muskel træthed, øjnene synes sure, smerter og andre symptomer.
infralyd
Forkoblinger til lysstofrør på arbejde inde i chok vil blive udstedt infralyd. Infralyd er et menneske ikke er klar over bandet. Langvarig udsættelse for infralyd stråling kan forstyrre folks nerver, hvilket resulterer i svimmelhed, kvalme og endda depression og andre symptomer.
Kviksølv forurening
Kviksølv som en selvlysende fosfor nødvendig formidler allestedsnærværende i lysstofrør. Lang arbejdstid udgør fluorescerende temperaturstigninger, at kviksølvdamp undslippe. Elemental kviksølv er ikke kun forårsaget enorme irreversibel forurening af jord og vand, men også påvirke menneskers sundhed. Som et tungmetal er kviksølv, kan kviksølv medføre kronisk forgiftning. De kliniske symptomer er svimmelhed, glemsomhed, alvorlige eller endda mild tremor.
Blu-Ray
Finhed af princippet om lysstofrør til elektronisk excitation lysende fosfor i tre farver. Blu-ray er en af ​​tre farver. På grund af denne egenskab af lysstofrør forårsager ujævne spektrale fordeling resultater. Hvor den blå, rød og grøn styrke af hver en tredjedel sammenlignet med føre det blå lys intensiteten af ​​lyskilden generelt er for høj.
Blu-ray er den højeste synligt lys bølgeenergi, energien kan penetrere hornhinden og linsen, forårsager direkte skade på nethinden. Blu-ray langvarig udsættelse kan

Leave a Comment