Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Fordele og ulemper ved LED fluorescerende lamper og applikation

Jeg tror, ​​at mange mennesker bruger hjemmet ledende fluorescerende, Led fluorescerende er meget mere end de traditionelle lysstofrør lyser. Det er relativt let sammenlignet med den bløde, folk er mere som et så blødt lys, så i købet vil de fleste vælge at købe ledet fluorescerende. LED lysstofrør er almindeligt anvendt i vores liv, er det den almindelige lysstofrør er helt anderledes, fordele og ulemper ved LED fluorescerende LED fluorescerende, hvad betyder? Så i dag og jeg gik for at se forskellen mellem LED fluorescerende lampe og almindelig fluorescerende lampe, og fordele og ulemper ved LED lysstofrør.

LED fluorescerende lys introduktion
Levetid på 50.000 timer, forsyningsspændingen er AC85V-265V (AC), ingen starter og ballast, hurtig start, lavt strømforbrug, ingen blitz, ikke let visuel træthed. Det er ikke kun superenergi er mere miljøvenlig. Er det nationale grønne energibesparende LED belysning markedsprojekt fokuseret på udviklingen af ​​et af produkterne.

Fordele og ulemper ved LED fluorescerende lamper

LED fluorescerende lampe fordele
1, energibesparelse.
2, liv LED lyser lang.
3, god anvendelighed, fordi den lille størrelse af en enkelt LED, kan laves i enhver form.
4 er reaktionstiden kort, er ns (nanosekund) niveauet af responstid, og almindelig belysning er ms (millisekund) niveau af responstid.
5, miljøbeskyttelse, ingen skadelige metaller, affald let at genoprette.
6 farverige, lysende farve ren, smal spektrum rækkevidde, og gennem de røde, grønne og blå tre farver blandes i en farverig eller hvid.

LED fluorescerende lampe mangler
1, dyrt
2, kan generelt opnå lys effektivitet og teoretisk lys effektivitet der er et stort hul.
3, kan gøre livet og teoretisk liv (10w timer) der er et stort hul.
4, eller har en vis mængde varme.
5, lysfejl kan reduceres væsentligt.
LED fluorescerende lampe til lejligheder

akvarie armatur

1, store fabrikker, produktionsværksteder, arbejdsstationer, kontor indendørs belysning;
2, indkøbscentre supermarked interiør belysning;
3, underjordisk parkering, 24 timers brug, strøm er meget imponerende;
4, sygehuset indendørs belysning;
5, skole klasseværelse belysning;
6, familie.

Forskellen mellem LED-lysstofrør og almindelig fluorescerende lampe

Almindelig fluorescerende lampe

Ved hver ende af en glødelampe, er lampen fyldt med argon og spormængder af kviksølvdampe magre, rørvæggen er belagt med et fluorescerende pulver, gassen udsender ultraviolet lys mellem to elektrisk ledende tråde, således at fosfor udsender blød Synligt lys.

Fluorescerende arbejde egenskaber: når lampen kræver en højspændingstænding start, ikke blot den normale gennem lysemissionen strøm, spændingen over lampen på dette tidspunkt er lavere end forsyningsspændingen.

LED fluorescerende lampe

ledet fluorescerende til høj kvalitet, holdbar, energibesparende som hovedfunktioner, projektionsvinkeljusteringsområde, 15W lysstyrke svarende til almindelig 40W fluorescerende lampe. Anti-høj temperatur, fugttæt vandtæt, anti-lækage. Anvendelse af spænding: 110V, 220V valgfri, valgfri glas eller pc materiale. Lampen er den samme som den almindelige lysstofrør.

LED-lampe med den nyeste LED lyskilde teknologi, digitaliseret design, sparer op til 70%, 12W lysstofrør af LED svarende til en 40W lysstofrør (for ballast og starter, det faktiske forbrug 36W fluorescerende Strøm fra 42W til 44W). LED lysstoflampe levetid på mere end 10 gange den almindelige lampe, næsten vedligeholdelsesfri, udskifter ikke lampen, ballasten, starteren ofte. Grøn miljøbeskyttelse af halvlederkilden, let blødt, rent spektrum, fremmer brugerens visionbeskyttelse og et godt helbred. 6000K kold lyskilde giver en visuel kølig følelse, humaniseret belysningsforskel design, men hjælper også med at koncentrere og forbedre effektiviteten.

Rediger Sammendrag: Ovenstående er forskellen mellem LED-lysstofrør og almindelig fluorescerende lampe, samt fordele og ulemper ved LED-lysstofrørrelateret viden, håber at hjælpe dig! Dog kan disse ulemper overvindes ved at forbedre processen, selv om den LED-lyskilde ikke helt kan erstatte de eksisterende traditionelle lyskilder, men med fremtidens teknologi skal blive domineret af LED.

Leave a Comment