Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Fordele ved LED fluorescerende lamper LED lysstofrør

Sammenlignet med traditionel LED lysstofrør, til en forret og ballast det behøver ikke starte hurtigt, lavt strømforbrug, ingen blitz, ikke let visuel træthed, øjet har en beskyttende effekt. Udover energibesparelse er LED-lysstoflampe også meget miljøvenlig. Er de nationale grønne energimarkedsprojekter fokuseret på udviklingen af ​​et af produkterne. Følgende Xiaobian at introducere fordelene ved LED fluorescerende lamper og LED fluorescerende valg.

Fordele ved LED fluorescerende lamper

1, miljøbeskyttelse lamper
Traditionelle lysstofrør indeholder meget kviksølvdamp, hvis brudt kviksølvdamp vil fordampe ind i atmosfæren. Men LED-lysstofrør bruger ikke kviksølv, og LED-produkter er ikke ledende, spiller en beskyttende rolle i miljøet. LED fluorescerende lampe kendt som den enogtyvende århundrede grøn belysning.

2, mindre varme fænomen
Traditionelle lamper vil producere meget varme, og LED-lamper bliver alle omdannet til lysenergi, vil ikke forårsage energibesparelser. Og dokumenterne vil tøj ikke producere fading fænomen.

3, ingen støj
LED belysning vil ikke producere støj til brug for sofistikeret elektronisk udstyr til det bedste valg. Velegnet til biblioteket, kontoret og lignende.

4, for at beskytte øjnene
Traditionel fluorescerende brug af vekselstrøm, så hvert sekund vil producere 100-120 gange stroben. LED-belysning er den direkte omdannelse af AC til likestrøm, producerer ikke flimmer, beskytter øjnene.

5, ingen myg problemer
LED lamper producerer ikke ultraviolet lys, så ikke som den traditionelle belysning, der er mange myg omkring lyskilden. Værelset bliver mere rent og rent.

6, den spændingsjusterbare 80V-245V
Konventionelle fluorescerende lamper tændes af højspændingen frigivet af ensretteren og kan ikke tændes, når spændingen reduceres. Og LED-lamper i et bestemt spændingsområde kan tændes indenfor, men også justere lysstyrken.

7, lang levetid batterilevetid
LED-lysstofrør strømforbrug er en tredjedel af den traditionelle fluorescerende lampe, livet er 10 gange den traditionelle lysstofrør, du kan bruge langsigtet uden udskiftning, reducere arbejdskraftomkostninger. Mere egnet til vanskeligt at erstatte anledningen.

8, solid og pålidelig
LED-lampe krop selv er brugen af ​​epoxyharpiks og ikke det traditionelle glas, mere solid og pålidelig, selvom dråbet på gulvet i LED’en ikke let kan beskadiges, kan du sikkert bruge det.

Valg af LED-lysstofrør

Et, profil, struktur

1, fuld plast lampe: tidlige LED fluorescerende lampe er en plast lampe, fordi den vigtigste brug af ikke-isoleret strømforsyning, for at undgå elektrisk stød problem, så mere håber at bruge plast lampe. Hvilket bruges φ5 strå rør tube LED. Dette fluorescerende største problem er den varme problem, da al den varme forseglet i et rør, og kan ikke sprede det ud, lyset svinder meget alvorlig, kombineret med stråhat rør liv ville have været meget kort, mindre end 2000 timer på de dårlige.

2, semi-plast halvrør: nu sælges på markedet, er af denne LED lampe er i det væsentlige halv halv PC legering, idet halvdelen af ​​det lystransmitterende plast, halvdelen uden behov for at opvarme lystransmitterende kræves Brug af aluminiumslegering. Strøm er selvfølgelig inde i aluminiumsrøret, så varmen fra LED’en plus varmekraften er ret stor, fordi strømmen af ​​denne lampe normalt er ca. 20W. Power og derefter gøre stor, halvdelen af ​​aluminiumsrøret kan ikke løse sin varme problem.

Så det foreslog også en anden form for afkøling af aluminiumsrørstruktur: ventilatorformet aluminiumrør. Vifteformet aluminiumrør med ventilatorformet form af varmeafledningsstrukturen, der i høj grad øger radiatorområdet. Det sætter strømmen ind i røret, hvilket kan være halvdelen af ​​aluminiumskalmen helt fremstillet radiator. I forhold til det halvcirkulære aluminiumrør øges dets varmeafledningsareal med mindst 3 gange. Koblet med strømforsyningen sættes ikke i røret, men kan også reducere varmen, hvilket i høj grad forlængede LED’ens levetid.

For det andet strømforsyningen
1, ikke-isoleret konstant strømforsyning: ikke-isoleret refererer til belastningssiden, og indgangen har en direkte forbindelse, så berøringsbelastningen er der risiko for elektrisk stød. Fordelen ved den ikke-isolerede konstantstrømskilde er, at kredsløbsdesignet er enkelt og fremstillingsomkostningerne ikke er høje. Ulempen er, at strømforsyningens højspænding vil blive introduceret på belastningssiden, hvilket medfører risiko for elektrisk stød.

2, isoleret konstant strømforsyning: Isoleret ved isolering af indgangs- og udgangs isolationstransformator. Men kan isolere input og output. Fordelen ved at isolere en konstant strømkilde er, at kredsløbsdesignet er komplekst og forhindrer risikoen for elektrisk stød. Ulempe er, at effektiviteten af ​​strømforsyningen vil blive reduceret, produktionsomkostninger er høje, lydstyrken er forholdsvis stor, ind i T10 lampe kan være, men sætte lampen T8 er forholdsvis stram.

3, centraliseret ekstern strømforsyning: For at opnå den bedste ydelse er det bedst at bruge centraliseret ekstern strømforsyning. Fordi den aktuelle kampagne er det vigtigste sted LED fluorescerende offentlige institutioner, kontorer, indkøbscentre, skoler, underjordisk parkering, metro og andre steder, ofte mere end et rum ved hjælp af et lysstofrør, kan være mere end 10. På dette tidspunkt bør der anvendes centraliseret strømforsyning.

Den såkaldte centraliserede refererer til brugen af ​​en AC / DC-vekselstrømforsyning med høj effekt, ensartet strømforsyning, og hver fluorescerende lampe er et separat DC / DC-konstantstrømsmodul. Dette giver dig den højeste effektivitet og maksimale effektfaktor. Fordelene ved centraliseret strømforsyning er indlysende. Desuden er det stadig en isoleret strømforsyning, denne struktur er også meget let at opnå en række dæmpningsprogram,

For det tredje chip
Dette er dybest set ikke meget at sige, i almindelighed, ligesom CREE, Osram, Hewlett-Packard (HP), Nichia (Nichia), Toyoda Gosei, Lumileds og andre mærker af kvalitet er helt sikkert bedre end en andenrangs eller Taiwan. I øjeblikket anvendes i fluorescerende lampe er 3528,3020,3014 og andre specifikationer, disse specifikationer er hovedsagelig dens størrelse, chip køling er ikke den samme måde. Det samme mærke chips, emballage fabrikanter er ikke det samme, dets kvalitet er ikke det samme.

Fire andre

1, strømafbrydelsesdæksel: Indbygget strøm er anbragt i aluminium radiatoren, som skal have en måde at isolere det på eller lække. Ekstern strømforsyning eksisterer ikke dette fænomen. Der er i øjeblikket tre måder på markedet.

1) isoleringsfilm med et stykke isoleringspapir omkring strømforsyningen og derefter sammen i blylegerings radiatoren. Ulempen ved denne fremgangsmåde: under drift af strømmen ind i aluminium køleprofil, kan det isolerende ark være let skære hjørner aluminium fordi intet er fastgjort tværs over strømforsyningen, er strømforsyningen nemt flyttes inden aluminiumsrøret .

2) varmekrymperør, som er en pc på et materiale ved varmekrympning, er at bruge nogle varmekrympende rør over ydersiden af ​​strømforsyningen, og derefter med varm vinden, varmekrympbare rør stramt i det indre af strømmen For at opnå formålet med isolering. Ulemper: varmekrympeslange og effekten af ​​de elektriske komponenter over tæt sammen, kan strømfordeling af varme ikke spredes, hvilket forkorter levetiden for strømforsyningen.

3 rør


3) Isoleringskasse, som er baseret på størrelsen af ​​strømmen til at bygge en slags isoleringsboks, den har et kølehul, faste stykker, er den bedste måde at isolere effekt på.

2, den fikserede ende: montering måde på markedet på nuværende tidspunkt mange aluminium hud med PC materiale, aluminium Piga PC materiale, nyttige til limpunkter fastgjorte ender fastgjort til røret, røret er også egnede skruer To rør. På det sikre, miljøvenlige ansigt, med en skruetableret måde med størstedelen af ​​forbruget.

3, PC maske lys transmittans: den nuværende marked gennemsigtig maske lys transmittans kan nå 88-95%, tåge maske lys overførselshastighed på 70-86%. Hvis en lampe ikke tilføjer maske flux er 2000lm, tilføje til det nu kun 88% af lysgennemgangen af ​​den gennemsigtige maske, så er det kun den faktiske lysstrøm 1760lm lysstrøm. Da han gav den med lystransmission er 95% gennemsigtig maske, så dens faktiske flux der 1900lm, også en gennemsigtig maske, hvorfor der er så meget forskel mellem de to? Svaret ligger over maskens materiale. På nuværende tidspunkt har PC-maskemateriale almindeligt pc-materiale, PC-materiale af optisk kvalitet. De er ikke det samme på grund af producenterne, forskellen mellem lysoverførselshastigheden er ret stor.

4, substratet: den nuværende LED-chip på en bestemt måde for at indsætte overfladen af ​​PCB eller aluminiumbaseret elektronisk printkort og derefter fastgjort i aluminiumradiatoren ovenfor. PCB termisk ledningsevne er 20w / mk, aluminium termisk ledningsevne er 200w / mk. Jo større termisk ledningsevne er, desto bedre er varmeoverføringseffekten.

5, livet: længden af ​​lampens levetid, det afhænger af flere aspekter af chip med en rimelig, strøm, køling og så videre, men disse er stadig vanskeligt at foretage et valg for ikke-fagfolk forstår ikke den linje, den endelige analyse, ud over den grundlæggende brug Materiale, der er en mest grundlæggende reference er lyseffekten, jo højere lysstyrke, i en vis grad, sagde lysene gør det bedre! Generelt har producenternes styrke dette testudstyr.

Leave a Comment