Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Genanvendelse af et millioner år gamle lampe lavet af nano-effektive energibesparende lamper

Tidligere på året valgte Zhong Kai Gao Xin Zone arealet af den fjerde banebrydende innovation og iværksætteri, i alt 13 hold og 10 individuelle vindere. De er en leder i innovativ teknologi, ledelse, forretningsmodel og så videre.

Blandt dem, Guangdong Ingeo teknisk direktør Technology Co Ltd Dai Jianguo er en af ​​10 vindere. Han ledede forskningen hold affald lampe genbrugsteknologier og med succes udviklet udstyr, et gennembrud i energibesparende teknologier. Siden 2015 har virksomheden genvundet mere end en million affald lamper, det kan gøres mere energi, og mere effektive energibesparende lamper nanometer.

Mere end 10 milliarder om året marked-lampe ugyldig “for nylig Mianyang ét selskab til at håndtere 300.000 tons lamper, lys ekspeditionsgebyr jeg kan modtage det $ 2 millioner. Når du kan drage fordel af disse lamper, glas lampe fra rør til indersiden af ​​jorden, kviksølv, glødetråd metal lampe er alle værdifulde ting, nye produkter kan også ske direkte eller tjene penge. med andre ord, kan tjene to gange pengene. “

Marts 4 eftermiddag, reportere på selskabets Ingeo sidde ned, Dai Jianguo i sin seneste præsentation om sagen om en travl virksomhed, tale viser lidt afslappet og selvsikker. Men når talen faldt på, hvor meget landet har afsat lampe, hans ansigt lidt højtidelig.

Han forklarede, at ifølge de statistiske data i de seneste år, Kinas årlige produktion af lysstofrør i mere end 60 millioner, omkring 570 mio affald om året, og en anden 800 millioner sparepærer ugyldige. Med andre ord, et år med indenlandske forældede lysstofrør og sparepærer over 1 milliard. Det synes på Dai Jianguo, konsekvenserne forårsaget af mere end blot et spild af ressourcer, mere alvorligt er forurening af miljøet. Fordi det indeholder kviksølv og andre elementer i tabt, hvis et lysstofrør vand, kan omkring 180 tons vand forurene, en energibesparende lamper kan forurene 90 tons vand. Selvom de statslige krav er ikke gratis at kassere affald lampe, men i realiteten er der stadig mange, er til engangsbrug, og nogle selskaber endda direkte begravet i jorden, vil det også medføre forurening. Marts 2014 Haining antal virksomheder på grund af antallet af ulovlige deponering eller hober sig op store kviksølvlampe affald, affald i en stor del af området forurenet floden, 10 personer blev behandlet Jingfangxingju.

Med forbehold for tekniske forhold, mange virksomheder har et betydeligt efterslæb af affaldsprodukter lamper, men kunne ikke blive behandlet og ængstelig. “Enterprise var ivrig efter at beskæftige sig med, er også villige til at give nogle penge, fordi du kan løse et stort problem.” Sagde Dai Jianguo. På den anden side, i tilfælde ressourcer i stigende grad anstrengt, miljøbeskyttelse og mere opmærksomhed situationen, nationalt og lokalt støtte udvikling og anvendelse af teknologi på dette område. Han indså, at i virkeligheden, er der et stort marked i genbrug af affald lampe indeni.

Fem tusind millioner F & U-investeringer i teknologisk udstyr

Så Dai Jianguo nogle år siden grundlagde et firma, og med et hold hamret i genbrug teknologi af affaldsprodukter lamper i 2014 udviklede den første generation af affald fluorescerende automatiseret udstyr. , Kan udføres af det udstyr, de skærende affald lamper, kviksølv pumpning, rengøring og adskillelse sjældne jordarter skridt. Efterfølgende arbejdede han med Gill britiske virksomheder fortsætter med at engagere sig i forskning og udvikling og markedsføring.

“I begyndelsen er det meget svært, teknologi er ikke ideel.” Ifølge rapporter, disse processer er meget hård, dedikeret lidt forskning blev gjort, vi skal alle overvindes. I at skære røret, for eksempel, at det er nødvendigt skære rørenderne, forlader midten af ​​glasrøret, den første generation anordning kun ca. 50% succesrate i denne procedure. Med andre ord, vil halvdelen af ​​lamperne skære brudt.

Dai Jianguo og holdet måtte foretage gentagne forsøg, forskning ny teknologi løse disse problemer. Fordi han hovedfag i materialevidenskab, langsigtet fokus på forskning af nye materialer og energibesparende teknologier, og arbejder på beslægtede områder i mange år i Japan, Sydkorea, selskabet endelig i stand til at overvinde vanskelighederne. Han forklarede, at hele vejen ned, har mere end 100 patenter. Udstyret har allerede udviklet en femte generation, forskningsmidler bliver brugt før og efter tusindvis af yuan. I forhold til den første generation af udstyr til en produktionslinie seks arbejdere, der i øjeblikket den femte generation af udstyr, der anvendes i driften kræver kun én arbejdstager var dybest set sandt automatisering, og mere end 99% succesrate snit.

Intet problem dukket op, brug af ultralyds rengøring lampe til at løse adskillelsen af ​​sjældne jordarter er også vigtig. Dai Jianguo indført, indersiden af ​​røret meget sjælden kostbar, nogle lande på grund af mangel på sjældne jordarter, genvinding af alle former for kasserede at udtrække sjældne jordarter, og mange af vores virksomheder og husholdninger direkte til lampen væk, det er en skam! Gennem teknisk forskning, et rør inde i udvinding af sjældne jordarters værdi fra omkring $ 1.50. “Du kan regne med, andre selskaber inviterede os til at beskæftige sig med affald lampe til at give prisen, vi kan også bruge genanvendt til at lave nye produkter lampe, glas, fordi livet er meget lang. Tube inde i sjældne jordarter kan også sælge penge, hvilket sparer produktionsomkostningerne, i høj grad forbedre effektiviteten i virksomheden. “

Udsigterne indtaste tre nye bestyrelse gåtur finansiering energibesparelser rute

lysstofrør

I britisk Gills udstillingshal, hængende lamper i forskellige former eller placeres, og normalt se ved første øjekast lamper og ikke meget anderledes. Når strømmen er tændt, uanset om dette ses.

# 1 nanometer pladsbesparende lamper, for eksempel dens forreste overflade er en transparent glasrør, den bageste overflade overtrukket med et lag af nano-refleksioner film til at reflektere lys, så at luminans lysrøret er lysere end gennemsnittet af mange. På samme tid, er det ikke indlysende stroboskopisk, øjenirritation mindre. Dai Jianguo introducerede sin energieffektiv end almindelige lysstofrør i mere end 50%, livet er et lysstofrør flere gange, bedre kan opnå energibesparelser.

Efter hans opfattelse, netop på grund af gennembrud i kerneteknologi, virksomheden mestrer unikke konkurrencefordel, og som holder op med tendensen til energibesparelser, genanvendelse af affald lamper har gode muligheder for udvikling. Selvfølgelig til den næste, men også løbende opdateret teknologi udvikle og markedsføre. Til dette formål har virksomheden planer om at udvide F & U og tropper brede strøg ledelsesteam. På nuværende tidspunkt har virksomheden i Hebei, Hunan, Guizhou og andre steder med syv baser.


Ingeo selskabets bestyrelsesformand Ho at indføre, i tillæg til energibesparelser og miljøbeskyttelse, sundhed er også en vigtig indikator for udviklingen i mange andre brancher, der søger. Derfor, i tillæg til spilde lampe genbrug erhvervsliv, forskning og udvikling Virksomheden er også udforske glødepære LED blinker på et meget lavt niveau af kontrol, forbedre sine visuelle sanser og træffe de sunde rute lamper.

I januar har selskabet noteret på den nye bestyrelse. Det kan afsløre, hvilket kan være bekvemt selskabets fremtidige kapital operation, med henblik på at videreudvikle markedet. I øjeblikket er virksomheden arbejder med flere virksomheder for at diskutere fusioner og overtagelser virksomhed. Han sagde, at som en high-tech virksomhed, der tager sigte på markedet kun kontinuerlig teknologisk innovation, er det muligt yderligere at vokse og få et solidt fodfæste i konkurrencen.

Leave a Comment