Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Glødelampe / halogen / fluorescerende / energibesparende lampe / LED lyskontrast: Hvem er det bedste valg til hjemmebelysning

Belysning er hver familie til at købe udstyr til hjemmet, med udviklingen af ​​teknologi, ud over lamperne belysning de grundlæggende funktioner, men også den gradvise fremkomst af dæmpbare tune farvetemperaturen af ​​det menneskelige legeme sensorer og andre former for intelligente produkter.
Lys, hvad enten til belysning, eller at skabe en atmosfære, altid stole på det menneskelige øje at føle, ikke egnet til lyset, svigt af lamper, belysning effekt vil blive stærkt reduceret, og kan endda såre folks øjne.
Så når vi køber belysning, skal vi have en sund fornuft, for at vi videnskabeligt skal købe en pære.

Lad os tale om lyset
Almindelig civil lyskilde med glødelampe, (halogen) lampeskål, fluorescerende lampe, energibesparelseslampe og LED-lys.

Én, glødelampe
1, arbejder princippet: glødelampe kaldes også wolfram lampe. Strøm gennem filamentet for at producere meget varme, hvilket gør filamenttemperaturen på 2000 grader Celsius og over glødelampen, såkaldt glødelampe.

2, fordelene: glødelamper tæt på solen, farven er meget god, farve rendering indeks på 99 ~ 100, billig.

3, ulemper: kan hvidglødende energi forbruges kun ca. 10% omdannes til lys, mens resten går tabt i form af varme, og livet er normalt ikke mere end 1000 timer. To ord: ingen energi, kort levetid.
Glødelampe / halogen / fluorescerende / energibesparende lampe / LED lyskontrast

Resumé: Selvom billige glødende farve er god, men strømforbruget er stort kort levetid, det meste af strømmen til opvarmning, et godt stykke under udførelsen af ​​en ny generation af nye lyskilde, er blevet bedt om at gradvist at trække sig fra markedet.

For det andet, halogen lampen (almindeligvis kendt som lys kop, kop lys, spotlights)

De fleste af de almindeligt brugte spotlights er at bruge denne lampeskål.

skifte lysstofrør hvordan


1, funktionsprincip: en variant af glødelampen er princippet indsprøjtes i en halogenpære ligesom iod eller brom gas, ved høj temperatur, sublimering wolframhalogen kemisk handling, wolfram re-størknede efter afkøling af wolframtråd, Danner en afbalanceret cyklus for at undgå wolframtråd for tidligt brud. Så halogenpærer lever længere end glødelamper.

2, fordelene: også relativt tæt på det kontinuerlige spektrum af sollys, farve er meget god, farve rendering indeks på 95 eller mere, prisen er relativt billig. Lille størrelse, god kontrol med lys, så velegnet til projektion af belysningsanlæg.

3, mangler: ændrer ikke arten af ​​glødelamper, eller feber glød, det meste af varmen tabt, lysomdannelseseffektivitet er ikke høj. Livet steg til 2000-4000 timer, ikke dårligt.
Glødelampe / halogen / fluorescerende / energibesparende lampe / LED lyskontrast

Sammenfatning: billig pris er god, mængden af ​​lille kontrollys, der er egnet til brug ved projektlampen og farven på det materiale, der kræves for at genoprette et relativt højt sted.

Mange alternative marked LED-lampe kop, men farven og evnen til at styre lyset niveau af koppen har gjort halogen, halogenlampe eller super visuelt pris flere gange, hvis prisen kan acceptere, at LED-lampe kan købes Kop udskiftning, billig LED lys kop eller ikke køb så godt.

Leave a Comment