Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Gymnasieelever og lærere ved livet lysstofrør adapter til opfindelsen vil blive afsløret i Paris

Chen Shui Furong Zhang Changjun gymnasielærer og hans elever Han Wenzhuo, lysstofrør Han Yu opfindelse “højere levealder adapter”, vandt 2015 21. Nationale Invention Udstilling guldmedalje. I næste måned vil de bringe denne opfindelse til Frankrig på Paris International Exhibition of opfindelser.

Gymnasieelever og lærere ved livet lysstofrør adapter til opfindelsen vil blive afsløret i Paris

Chen viste reportere mysterium “lysstofrør adapteren ved livet,” den. Changsha Evening News reporter Li Zhuo foto

Lysstofrør inden længe vil være sort, så svigt kommer, men så længe at installere en “højere levealder adapter” fluorescerende levetid kan fordobles. Chen Shui Furong Zhang Changjun gymnasielærer og hans elever Han Wenzhuo, lysstofrør Han Yu opfindelse “højere levealder adapter”, vandt 2015 21. Nationale Invention Udstilling guldmedalje. I næste måned vil de bringe denne opfindelse til Frankrig på Paris International Exhibition of opfindelser. “Projekt Intellectual Property Department har ansøgt om et patent til at blive sat ind på markedet.” I forgårs, denne opfindelse mentorordninger hold, fortalte reportere, at deres opfindelser snart vil komme ind på markedet, således at videnskab og teknologi, Changsha kreative ideer lit stadie internationale opfindelse patent.

Lysstofrør “kortvarig”? Tab Polar glødetråd er den bløde bug

Fluorescerende belysning er grøn, er meget udbredt i verden. “I vores skole, er det ofte elektriker til at udskifte lampen.” Overvågede ofte erstattet lampen, Chen lærere og elever tvivl, fluorescerende energibesparelser og miljøbeskyttelse, hvorfor skulle “kortvarig”? Find mentoring tre skoler elektriker, indsamlet en masse skrot lampe, den ene efter den anden efter “anatomi”, fandt de gennem eksperimenter, er disse glødelamper blæst op, og der er kun en del af lampen brændte ud i den ene ende, kan det ikke bruges.

led industriarmatur


De mener, at der er et defekt lysstofrør: glødelampe, når den tændes samtidigt i begge ender, ohmsk opvarmning i øjeblikket, hvilket resulterer i tab af dets anvendelse er meget kort. Chen lærere og elever har besluttet at omdanne linje på tværs af lampen. Hvordan man laver bipolar glødetråd “arbejdsdeling”? Efter næsten fem måneders eksperimenter, nemme at bruge og praktisk lysstofrør “stigende levealder adapter” er endelig kommet ud.

Ingen stigning i magten formindsket lysstyrke livsforlængelse fordoblet

Reportere fandt Tube “Zengshou adapter” svarende til en omdannelse prop har en lige lamperør og to slags sløjfe-typen rør, hvis ene ende er forbundet til ballast lysstofrør, kan forbindes til den ene ende af røret. “Det er at virke som en modstand tilsvarende virkning. Alternativt tager vi ret, i stedet for den ækvivalente modstand af filamentet ved den ene ende, herpå er frakoblet, kan kun enden af ​​glødetråden varmelampe den startes.” Chen forklarede, når enden af ​​den efter ældning blæser filamenter, derefter “øge levetiden adapter” til den anden ende, vil dette være den dobbelte længde af lampens levetid.

Når adgangen til denne “artefakt”, uden at øge lampens magt, vil ikke reducere den oprindelige lysstyrke, meget aspekt, det er simpelthen forbundet mellem den ene ende af lampen og ballast. 2015 21th National Invention Udstilling, Chen bærer lysstofrør “stigende levetid adapter” på vegne af Changsha udstillere, generobrede guldmedalje. I slutningen af ​​april, vil Chen mentorordninger tage det til Frankrig, udstiller meget autoritativ Paris International Invention Udstilling.

Leave a Comment