Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Husholdningernes LED belysning i en priskrig

I de naturlige ressourcer af mennesker gradvist forarmet, jordens gennemsnitlige temperatur gradvist øges, hvilket fører til hyppige El Nino betingelser, regeringer, der ikke aktivt involveret i udviklingen af ​​grøn energi, og indførelse af mere energieffektivt udstyr. LED belysning, fordi med høj effektivitet, energibesparelser og miljøbeskyttelse, samt flimmerfrit, lang levetid og andre egenskaber, har været erstatte traditionelle glødepærer pærer belysning af valg, har benyttet sig af drevne industri udsigter LED belysning grøn energi, den globale LED-belysning produktion på omkring 2014 til $ 17.8 milliarder, sammenlignet med 2013 en vækst på 68%, mere ånde penetration oversteg 20%.

I LED lamper priserne var faldet tilstand, vil LED belysning ansøgning være at få større, ifølge LEDinside offentliggjort undersøgelse rapporterede, at det globale belysning marked i 2015 vil nå milliarder $ 82,1, hvoraf LED belysning ansøgninger forventes at nå 25.700 millioner dollars, markedet dækningsgrad på 31%.

Det er bemærkelsesværdigt, at der er LED pærer, der anvendes i bilindustrien belysning bliver stadig større, forventes i fremtiden at blive det næststørste marked for LED-belysning.

Hjem belysning industrien ind i en priskrig kæmpede industrielle og kommercielle

armaturer

Regeringens politik støtte i verden, faldende produktpriser, lavere efterspørgsel efter energibesparende incitamenter til at opgradere de tre store bullish, LED belysning efterspørgsel forventes at drive væksten i betydelig vækst, ITRI IEK’er forskningscenter anslået 2019 LED belysning marked forbruger vil nå milliarder $ 72,6 , der tegner sig for 47,7% af det globale belysning marked. Europa har altid været udøvelse af miljøbeskyttelse, LED belysning efterspørgslen er stadig det største marked, der tegner sig for 23% af den globale skala markedskoncentrationen, ud over den generelle efterspørgsel hjemmemarked forbliver stærk uden for kommerciel belysning og udendørs efterspørgsel arkitektonisk belysning marked er fortsat med at stige i .

Verdens næststørste LED belysning marked sammenlignet med fastlandet, vil den samlede markedsandel op på 21% i fortsat stærk efterspørgsel drevet, forventes de næste 1 til 2 år at blive verdens største LED belysning marked. Men på grund af fastlandet er verdens største produktion base af LED belysning produkter, under en række leverandører til at konkurrere, har vanskeligheder stejle tilbagegang, men også ført til den globale afmatning tvang prisen på LED lamper.

Taiwans LED Lighting Industry Alliance Generalsekretær Xiaohong Qing sagde, at med LED belysning teknologi fortsætter med at gøre fremskridt i lysvirkning med traditionelle sparepærer er lige, men op til tre gange livet af fordele, har LED belysning allerede officielt trådte den praktiske fase. Men mange producenter i lyset af overkapacitet, begyndte at stærk priskonkurrence, en 60W LED pære priserne er faldet til $ 10, 3W LED pære mere umiddelbar betydning for 1,45 yuan, lav pris for en sådan blind, ond konkurrence tendens, er uden tvivl selvødelæggende kortsigtet handling, i virkeligheden, ned den langsigtede sund udvikling af LED industri negativt.

I forhold til det kontinentale marked i en priskrig, adskilt den tredje og fjerde i USA og Japan, globale markedsandel, selv om kun 19%, 9%, men hjemmemarkedet LED belysning tidligere tidspunkt, den nyligt derefter begyndte han at bevæge sig mod udvikling af området for kommerciel belysning. I USA fortsatte med at give officiel politik, markedets efterspørgsel efter høj kvalitet LED belysning fortsætter med at stige, producenter er villige til at opnå certificering for at nå de politiske tilskud og kommercielle applikationer på markedet er LED lamper facelift markedsorienteret, ud over LED pære markedet efterspørgsel.

Leave a Comment