Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Industrielle og kommercielle områder til en ny blå ocean

Japan er det land verdens første anvendelse af LED belysning i udbredelsen af ​​mere end 90% af situationen hjemmemarked, LED industri begyndte at fokusere på kommercielle og industrielle belysning, de nuværende kædebutikker, skoler osv, er ved at indføre LED-belysning tendens, som i industrielle og udendørs belysning, er at matche branchens egen udviklet intelligent belysning teknologi, understreger ønskeligt at levere belysning i overensstemmelse med forskellige anvendelsesområder scenarier.

Infineon senior manager Zhangwen Gui sagde, at på grund af det høje loft store lagerplads, udendørs omgivende lysforhold er meget kompleks, traditionelle sparepærer, der anvendes i infrarød teknologi, er vanskeligt effektivt at opdage at flytte folk, er det vanskeligt at opfylde kravene i intelligent belysning. I modsætning hertil, når LED pære belysning management-løsninger kombinerer radar sensing teknologi giver LED belysning lukket og åbne mere præcise, så værdifuld energi kan bedre kontrolleres.

Billygter høj margin LED belysning ny blå ocean

Med LED tærskel belysning produktion gradvist reduceret, det globale marked er gradvist ind situationen for priskonkurrence, såsom Samsung Electronics vil blive annonceret i slutningen af ​​2014, vil reducere LED belysning forretning, LED rør lys stoppe oversøiske forretning. Philips Lighting er valgt i det medicinske marked til at udvikle nye applikationer, såsom udvikling af behandling af psoriasis med blå LED medicinsk belysning kan hjælpe med mild og moderat psoriasis bekæmpe sygdommen, men ikke producerer nogen bivirkninger.

Ud over de ovennævnte særlige anvendelsesområder, vælger mange virksomheder at skære højere marginer LED køretøj belysning. LEDinside forskningsleder Lu Li Shun sagde, at selv om industrien har gjort køretøjer LED certificering i lang tid, skære forsyningskæden den højere grænse, men 2014 og 2018 forventes sammensat årlig vækstrate for at nå 9% årlige sammensatte udvendige belysning kørelys og afstanden af ​​lampen højere vækst på 21%, 48%, er det blevet de store producenter til at komme ind på nye markeder, kortsigtede vil ikke forhandle konkurrencesituation.

lysrør farve

Traditionelle billygter designet til at være den vigtigste belysning i de senere år blevet en del af det overordnede design af bilen, og gradvist bevæge sig i retning lille størrelse, attraktivt udseende, osv skiftende behov, så lyskilden valg er også gradvist flyttet fra traditionelle pærer LED pærer. Zhangwen Gui mener, LED pærer i tillæg til de særlige kendetegn ved lille størrelse, men også fordi med lavt strømforbrug, lang levetid funktioner, der hjælper forlænge levetiden af ​​de relevante dele af kabinen, så lad bilen at forbedre den overordnede kvalitet af fremstillingen.

LED pærer sidste kun vises i luksusbiler blandt nylig nydt godt af høj effekt LED pære udbytte ekstraudstyr, samt den hurtige nedgang i prisen på et enkelt produkt, hvilket gør den udvendige LED belysning gradvist flyttet fra high-end biler med henblik på at blandt de køretøjer, , men også til køretøjets belysning markedet viste stabil udvikling. LEDinside skøn, LED pære i lampen og tåge afstand applikationer markedsværdi, forventes at nå 313 mio $ i 2018, da kørelys er at drage fordel af gennemførelsen af ​​den nationale lovgivning i den næste femårige sammensat årlig vækstrate så høj som 21%.

Leave a Comment