Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Intelligent sensing T5 fluorescerende strømbesparelse

I en stresset kraft, lang levetid for LED-belysningsprodukterne Central, med intelligent følelsesdæmpning af det traditionelle lys T5-lysstofrør.

Elektronisk forskning og udvikling “energibesparende” T5-lysstofrør ved forsøgets arbejde, viser “strømbesparelse”, antallet af blinker kan være så højt som 210.000 gange, langt højere end CNS-nationalstandarden 8 blinkende standard og installation af dæmpning Efter effektfaktoren op til 0,9 eller mere er tilstrækkelig produktlevetid og effektivitet nået til sin højdepunkt.

lysstofrør 18w


General dimmer på markedet er kun “åben” og “off” to ændringer, men virksomhedens produktegenskaber kan reduceres først og derefter slukke lysene, fremragende design med tre specielle el:

(A) Hvis den mørke tilstand i fremkomsten af ​​brugeren, genopretter lampen straks fuld tilstand, kan dette design effektivt holde lampens levetid.

(B) Hvis brugeren ikke bevæger sig som følge af lyset nedtonet, bliver det ikke pludseligt slukket for lyset bange, og en hånd kan gendanne alle lyse. (C) dim og sluk lyset af forsinkelsestiden kan bestemmes af brugeren, men også fleksibel indstillet til direkte at slukke lysene, eller sluk ikke lysene.

Leave a Comment