Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Kommerciel belysning er intelligent lys måde

I den smarte lampe PhilipsHue omdømme er for stor, så når det kommer til denne slags produkter mener vi ikke, det er et hjem selvstændigt, forbruger-orienterede produkter og tjenester. Men jeg må sige på nuværende tidspunkt, om Hue LiFX Eller andre lignende produkter, husholdnings- Smart pære som et stykke legetøj.

Legetøj tilskriver Hue smarte pærer eller hele produktet er bestemt af funktion. De centrale behov husstand pære er belysning, efterfulgt af energibesparelser. Den Hue kontrol af app er at bringe bekvemmelighed, kan det siges administrative omkostninger ved et hjem et par pærer allerede lave. Koblet med den relativt lille antal pærer, energibesparende virkning er vanskelig at blive reflekteret.

Cree to år siden er en LED producent, efter to års gradvis overgang i LED belysning produkter, og nu er de forsøger at skære ind på markedet fra en anden dimension intelligente lys – kommerciel belysning.

t5 led lysrør

Cree indførte for nylig SmartCast er en belysning styresystem, som kan tilslutte op til 250 holder. Efter pære vil SmartCast arbejde i grupper for at give brugere adgang til trådløse management netværk. Med smarte hjem pærer var i strid, sidstnævnte forsøger at gøre flere og mere komplekse funktioner, mens Cree ønsker at gøre ledelsen så enkel som muligt.

På SmartCast, Cree tilbyder nu data sammenlignes med lysstofrør, energibesparelse på 70%. Belysning elektricitet som en stor udgift for mange virksomheder, har disse data skal siges været mere bunker. Konkret dette: bare skifte fra lysstofrør til LED-belysning vil reducere energiforbruget mest, efterfulgt af dynamisk SmartCast om perception, lys perception og så spare de resterende 30%.

Karakteristik af kommercielle belysning er brugen af ​​en lang tid, men den større mand kød svært at energiledelse (f.eks rettidig switch lys). Ligesom intelligent belysning system i fortiden for at fremme problem, er installation og anvendelse af komplekse tærskel. Oprindeligt installeret i SmartCast er ikke lille, men det har forbedret det hele erfaring.

SmartCast er op til 250 lampe base, tilskrives en gruppe, disse pærer gennem de indbyggede sensorer kommunikere med hinanden, så ved den samme sensor til at justere lysstyrken efter omgivelserne lysintensitet af selv – de vigtigste energi-uafhængig midler her, i en enkelt lille værelse hvor indehavere vil på intet tidspunkt detekteres dynamisk lukke sig selv ned.

Mange kommercielle belysning applikationsscenarier, såsom indkøbscentre, kontorbygninger, parkeringspladser, hospitaler … næsten alle offentlige steder. Forskellige lysstyringssystemer såsom voice-aktiveret, lysstyring, vi ser en masse, nøglen er nem at installere og administrere.

Leave a Comment