Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED belysning industri investering hotspot

LED almen belysning at opretholde en høj vækst, energibesparende fordele ved fødslen EMC og andre nye forretningsmodeller, for at fremme den hurtige vækst i det kommercielle belysning marked, mens hjemmemarkedet begyndte også at tvinge. Vedligehold “udkonkurrerer” rating, den foreslåede fokus på forretningsmodeller nye LED-belysning virksomhed.

2014 LED industrien til at opretholde en høj vækst momentum. Selvom baggrundslyset applikationer begyndte at bremse, men den generelle belysning markedsåbning drev LED industri kæde vækst. LED belysning produkter til at forbedre lys effektivitet, lavere priser, til salg fastholde hurtig vækst. priser og omkostninger Downstream produkt falder i sync, rentabilitet begyndte at stabilisere sig.

2015 vil være at integrere opstrøms LED-baserede, positive førende virksomheder. Med antallet af LED-chips og emballage virksomheder til at afslutte, forventes 15 år for yderligere at øge markedskoncentration opstrøms. Førende virksomheder med teknologiske fordele og stordriftsfordele, selv om produktpriser vil falde lidt, men lønsomhed som driftsstøtte sats og merudbytte vil gradvist stige.

neonrør

Downstream LED belysning marked hurtig start, forretningsmodel innovation og hjælpe virksomheder take off. Tech LED belysning produkter af høj, lang levetid, hvilket afspejles i de økonomiske fordele ved energibesparelser, som kunderne betaler mere opmærksom på belysning kvaliteten af ​​produkter og service kapaciteter.

Af EMC, lodrette elektriske udbydere og andre forretningsmodel innovation, vil helt nye enhed omgå de traditionelle kanaler for konkurrencen Røde Hav, med fokus på eksport virksomheder til at dele det hastigt voksende globale marked.

2015 Investering Vedligehold “udkonkurrerer” rating. LED belysning ventes at opretholde en høj vækst, industri værdiansættelse og historiske gennemsnit snarere, at opretholde “udkonkurrerer” rating. Den foreslår fokus på LED-belysning forretningsmuligheder relateret virksomhed og en større andel af den forretningsmodel til at drage fordel af nye forretning mere, og desuden anbefalinger vedrører de opstrøms LED chip og emballage virksomheder samt en del af kernemateriale af indenlandske leverandører.

Leave a Comment