Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED T8 Tube Lav

Hvordan at finde en vej ud efter priskrigen?

“Pris” er altid klar til at stimulere hver LED praktikere synsnerven. Uanset om Philips, Foshan Lighting, Op belysning og andre etablerede virksomheder har indført billig belysning LED T8 rør glas, eller de seneste opstrøms forsyningskæden lampe perler fabrikanter halvmåne optoelektronik, optiske og andre drev strømforsyning producenter har været frigive Redford reform bonus begivenhed har forårsaget stor bekymring i branchen.

“Umuligt,” bag “den værdi ud af dårlig parti” …… en gang denne begivenhed er fyldt med en række af tvister.

Og det første, om priserne for disse produkter ikke har gjort grænse, eller er det bare business “markedsføring sammensværgelse” og stole på spekulation at tjene øjet, men som forbruger, jeg hørte LED T8 lampe prisen ned 10 yuan når hjertet pludselig følte så stolt af den lyse karriere efter eget valg, det er virkelig en fantastisk industri, hastighed af sin udvikling uden fantasi.

T8 lampe prissammenligning

At kende på blot et par år siden, en 1,2 m LED T8 lampe, men ofte en eller to hundrede dollars, en typisk høje dekorative produkter, ikke almindelige mennesker har råd til at forbruge. 5 år siden jeg solgte efterligning lumen 1W lampe perler, Puri 45mil chip blev gjort 1W 100-110LM lampe perler bør være 5,2 yuan PCS, men i dag er ikke at 1 yuan PCS.

Hvis der ikke er nogen væsentlig nedgang i industriens fremskridt, processen med ophobning og moden teknologi, innovation og råvarepriser, LED belysning produkter, når vi kan i hver husstand?

Taget en af ​​LED belysning produkter, BOM struktur er intet mere end en lyskilde-enhed (lyse perler), og optisk drev strøm og køling organ kits og andre komponenter.

I varmen struktur kit, tidlige indenlandske små og mellemstore virksomheder i fremme af belysning glas pære, altid over for den udfordring af forskellige kvalitet og resultater på markedet proces er meget langsom, men indførelsen af ​​Philips Lighting lampe glas efter glas lampe rør til sidst “sign kone havde” den.

Pris krig måde

Samlet set godartet bag priskrigen er en krig af teknologi og innovation. Denne direkte drevet forsyningskæde opstrøms chip, fosfor, silicagel, stents, enheder og driver IC og strømforsyning og andre aspekter sige farvel til æra af store overskud, og gradvist vende tilbage til normal produktion. I denne proces, de fleste af indenlandske producenter, har selvstændige brands opnået en masse, ligesom joint venture sit eget mærke Bilpriser Bilpriser civile.

“Vi producerer ikke LED, LED industri kæde, vi bare porter” Dette er mottoet for mange virksomheder fashionable. De har også været meget bevidst om, at sikre, at deres hjem fordel, vil den næste konkurrence fokus på produktudvikling, teknologi, service, kvalitet, mærke, ledelse og andre aspekter, vil dette være evnen til fuldt integreret driftsselskab konkurrencedygtig æra.

acryl rør

“Kampsport verden, kun den hurtigt er ikke brudt.” Med de teknologiske landvindinger, produktpriser vandfald. Gammel teknik brugt en masse kræfter på at udvikle og forbedre, ikke givet fordele system blev et nyt produkt, forsyningskæden system innovation, gennembrud, og undergravende virksomhed. Hvis du holder op rytmen af ​​forsyningskæden systemet, produktion ud af produktet ud af markedet er bundet til rytmen. Højere ydelse end dine kammerater, har placere pris været som en majroe kål, også hvad du går til markedet guld?

Samtidig, industrien stigende omkostninger, faldende overskud. Leje, lønninger, produktion og så holde op rytmen af ​​CPI har været stigende, blev den traditionelle “omfattende” profit fremstillingsvirksomhed faldende, 10%, 5% og 0, eller endda negativ profit, “til fods”, “hoppe” det vil kunne forstå. I fremtiden, hvis du ikke kan gøre populære produkter lean manufacturing skala, produktinnovation og differentierede markedssegmenter, hvordan kan du overleve?

Som konkurrencen på markedet intensiveres, flere og flere virksomheder begynder at fokusere på intellektuel ejendomsret, “brugt” inden for industrien vil blive reguleret. “Respekt for hytten, men efterlader plads til at give den oprindelige” i fremtiden, hvis du ikke er i big business på samme tid, øger patentbeskyttelse af investeringer, hvilke midler til at beskæftige sig med rivaliserende forsvarere stick?

Leave a Comment