Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Linyi en lille skole ti år uden vand og elektricitet CMC: Kør straks til fluorescerende

For nylig har Ben Wang rapporteret Linyi lille vandkraftanlæg Wangzhuang grundskolen år ikke passere problemet, førte til brugere og lokale forvaltningskomité, bekymret Department of Education. 25, Monsanto Tourism Zone om sagen svarede: boring hold til straks at kontakte skolen brønde, lad elsektoren reparation linjer, alle sat til klasseværelset fluorescerende.

Det er underforstået, at Xiao Wang Zhuang grundskole blev bygget i 1985, de eksisterende to klasser før skolen, folkeskolen to klasser, i alt 100 studerende. Skolen i 1986 magt, i 1987 for at spille en brønd i bjergene, foråret vand gennem rørledningen til skolen for studerende at drikke vand og skrubbe og så videre. Efter grundet ældning elektriske ledninger, plus de studerende ikke studere op, dybest set ikke har brug for lys, skole bange elektrisk sikkerhed ulykker, et par år siden jeg sætte det i pærerne klasseværelset take off.

Monsanto Tourism Zone sagde i svaret, på nuværende tidspunkt elsektoren har været at udskifte ledningen, har den elektricitet været normale, vand brønde har været alle disse år, skolen også normalt vand, men især tør år, brønde udtørrede, så skolen vandværksvand Vand, skolens særlige arrangementer for en skolearbejder fra mindre end 100 meter af landmændene til at tage vand til eleverne kogende vand, madlavning, vask og så videre.

led lysstofrør t8


Som svar, Monsanto Tourism Zone og City Board of Education besluttes på stedet: en boring hold til straks at kontakte skolen brønde, helt løse vand problem, for det andet, igen lade elsektoren reparation linjer, erstatte alle aldrende ledninger for at sikre sikker brug af elektricitet, mens klasseværelset alle sætte lysstofrør, klart oplyst klasseværelse at sikre, at regnvejrsdag, for det tredje, så lad de relevante afdelinger i boliger til sikkerheds-test, og hvis farlig renovering straks at sikre sikkerheden for de studerende, det fjerde skyerne holdt kontorerne centrale Folkeskolen Start straks byggeri næste år, så alle skoleelever til skyen Meng kontor ny skole, fem, alle skoler i området for at foretage en grundig undersøgelse, fandt problemet på stedet for at sikre, at ikke længere et lignende problem.

Leave a Comment