Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Lysstofrør (almindeligvis kendt som lysstang)

1, arbejdet princip: fluorescerende lampe kaldes lysstofrør. Lysstofrør fyldt med argon og en lille mængde kviksølv, lampens væg belagt med phosphor. Fluorescerende lys i processen med gasudladning for at frigive ultraviolet lys, absorberer phosphoren ultraviolet lys for at frigive synligt lys.

2, fordelene: revolutionens effektivitet, fluorescerende lysstyrke end glødende høj.

3, mangler: Farven er relativt dårlig, især de tidlige ikke-trefarvede pulver-fluorescerende lamper. Fluorescerende lamper indeholder kviksølv og andre skadelige elementer, med en særlig skade for miljøet. Desuden er UV-stråling og strobe fænomen, men også på det menneskelige øjenskade.

Resumé: takket være den gave af grøn belysning, og kraftigt fremme brugen af ​​lysstofrør, så Kina er i øjeblikket verdens lande med den højeste penetration af lysstofrør, men med en voksende bekymring for sundhed og miljøbeskyttelse, er fluorescerende skade været stigende kritiseret.

Glødelampe / halogen / fluorescerende / energibesparende lampe / LED lyskontrast

På nuværende tidspunkt er mange af udskiftning LED lamper, prisen er meget lav umiddelbar bekymring, overveje gradvist at erstatte de oprindelige lysstofrør, især i lyset rør indeni. Men stadig bør være særlig opmærksom på den blå LED-produkt fare, når de køber (ikke købe den blå-hyun Hyun blå) og blænding (ikke købe korrekt installeret på loftet Shihai føler særligt grelt) problem.

Fjerde, energibesparende lamper

1, arbejder princippet: energibesparende lampe er en kompakt, leveres med ballast fluorescerende lampe.

2, fordele: lille størrelse, energibesparende end glødelampe, længere end glødelamperens levetid. Prisen, fordi de offentlige tilskud er meget billige, men supermarkedet er meget dyrt at sælge, LED-priserne har været lavere end butikken i energibesparende lamper.

3, ulemper: lavt farveindeks, se tingene alvorligt misfarvet, skrøbelig, hvilket har kviksølv, og ingen gode inddrivelsesmekanismerne kan miljøforurening ikke ignoreres; energibesparende lampe ballast til brug ved generering et øjeblik Højtryk vil producere en vis grad af elektromagnetisk stråling.

Glødelampe / halogen / fluorescerende / energibesparende lampe / LED lyskontrast

Sammenfatning: meget populær, meget populær, meget populær! Energibesparende lamper bringer os meget bekvemmelighed til vores liv, men det giver også mange problemer: kviksølvforurening, strobe og elektromagnetisk stråling. Visuel inspektion erstattes fuldt ud af LED-produkter.

led lysrør t5


Fem LED-lamper

1, arbejdsprincip: LED lysende diode, er en måde at konvertere elektrisk energi til synligt lys, solid state halvlederkomponenter, som kan omdannes direkte til elektricitet til lys.

2, fordelene: lysstyrke effektivitet end glødelamper og fluorescerende lamper er høj, teoretisk lang levetid, lys op til 100.000 timer, det faktiske produkt er i grunden 30000-50000 timer er ikke et problem, nok til hjemmet, ingen UV og Infrarød stråling; bly, kviksølv og andre forureningselementer.

3, ulemper: LED belysning kvalitet på markedet på forskellige måder, som dræbte et par år prisen ned er ikke et problem, men kvaliteten billige produkter, men det er bekymrende.

Glødelampe / halogen / fluorescerende / energibesparende lampe / LED lyskontrast

Sammenfatning: LED med energibesparelse, miljøbeskyttelse, sundhedsmæssige indlysende fordele, fremtiden skal blive den almindelige belysningskilde. Fremtiden for LED’en er lys, men vejen er stadig vendinger.

Leave a Comment