Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Målt understationens strålingsintensitet og fluorescerende omskifter er sammenlignelige

April 23, 2014 Wenzhou, Environmental Protection Agency og staten Grid Wenzhou Supply Company opfordrer offentligheden til at deltage i on-site detektion intensitet elektromagnetiske magt faciliteter, især for de mere kontroversielle offentlige følsomme punkt til test, med de data, tale, til eliminering af den offentlige elektromagne- Miljøhensyn.

Morgenen fulgte reporteren Wenzhou-strømforsyningsfirmaet og det kommunale miljøbeskyttelsesbureau, de offentlige repræsentanter kom til 110 kilovolt sadelbassin-understation. Næste understation, en 1 m høj, 0,6 meter bred farvedisplay virkelige frekvens magnetiske feltstyrke, frekvens elektrisk felt intensitet, temperatur, fugtighed, og støj i datatransmissionen og distribution anlæg rulle miljøvidenskab videofelt, når bunden skærmbilledet Enheden kaldet “elektromagnetisk miljø intelligent informationsdisplay system”, i Wenzhou-området er stadig det første tilfælde.

Klokken 10:05 viser det intelligente informationsdisplay i det elektromagnetiske miljø en elektrisk feltstyrke på 0,015kv / m og en elektromagnetisk intensitet på 0,425μT. Ifølge stationen for stationen drift station teknikeren Chen Ye indført den nationale strømfrekvens elektrisk felt styrke standardværdi er 4kv / m, frekvensmagnetfelt styrke standardværdi er 100μT, de registrerede data er langt lavere end den nationale standardværdi, der angiver spændings elektromagnetisk stråling Meget lille, ingen indvirkning på miljøet og menneskers sundhed.

For at verificere resultaterne har Wenzhou Municipal Environmental Protection Bureau personale specielt udført test på stedet, afsløring af data end intelligent detektionssystem for substation for at opnå realtidsværdier endnu lavere. For de to afvigelser forklarede det tekniske personale, at spændings- og strømstørrelsen til enhver tid i ændringen, og vil blive hurtigere med afstanden og svækket, er der en normal afvigelse.

“Inspektion på stedet er lukket, når strømmen af ​​andet udstyr, så de målte data bliver så små?” Borgeren på vegne af Mr. Huang er stadig et spor af tvivl, håber at komme ind på undergrundsstationen for at se. Under ledelsen af ​​transformatorstationen oplevede vi, at transformatorudstyret kører strømforsyningen, så dataene er meget objektive og præcise detektering.

110-kilovolt sadeltæmningsstation er “indendørs” understation, hvis det flyttes udefra, vil testresultaterne være hvordan? I den foreliggende Ao 220 kV drift og vedligeholdelse station, reporter så, transformerstation placering i en afstand på 5 meter, detekterer den centrale station Environmental Engineers Ye Peichun målt feltintensitet på 24.81v / m, magnetfeltintensitet 0.098μT, meget lavere end den nationale Standardværdi.

lampe lysstofrør


I anbefalingerne fra de offentlige repræsentanter lavede scenen også en transformatorstation “stråling” og kontrasteksperiment til husstandsstråling. I et rum nær transformatorstationen registrerer teknikeren den elektromagnetiske spændingsstyrke under åbning og lukning af fluorescerende lampe. Testdata viser, når det elektriske felt intensitet fluorescerende lukket 3.573v / m, magnetfeltintensitet 0.099μT, den åbne feltintensitet 20.21v / m, den magnetiske feltstyrke 0.098μT, den udendørs understationer “stråling” er næsten den samme intensitet.

Deltager i magtoplevelsesaktiviteterne sagde offentligheden på vegne af Mr. Ma, at det var virkelig lettet. “De såkaldte rygter stopper ved sandheden, kun gennem detektionsområdet, åben og gennemsigtig, for at eliminere folks tvivl. Som i dag inviterede tredjeparts deltagelse, meget god.

Borgerrepræsentant Mr. Huang anbefales at overvåge dataene i realtid spredt til netværket, så folk kan forstå situationen direkte hjemme, så det bliver mere åbent og gennemsigtigt.

Leave a Comment