Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Meget konkurrencedygtig LED T8 Tube

Tvungen traditionelle lysstofrør Cree udgiver stærkt konkurrencepræget LED T8 Tube

Efter den amerikanske produktion gigant LED Cree (Cree) i begyndelsen af ​​2014 at lancere SmartCast teknologi, med succes komme ind i kommerciel belysning kontrolsystem markedet, forårsagede også det amerikanske aktiemarked investorer foretrækker, for nylig offentliggjort BR-dages serier og instrueret PAR38 pære, efterfulgt af en anden den 5. maj, 2014 annonceret lanceringen af ​​et alternativ til traditionelle T8 lysstofrør LED belysning, og reducere spredningen af ​​traditionelle lysstofrør til industrielle chokbølger.

LED T8 udkonkurrerer traditionelle lamper forbedre accepten markedet

lysstofrør starter

Traditionelle T8 lysstofrør med brug af en meget høj andel af kommercielle belysning marked i USA, selv om LED belysning kvalitet, effektivitet og levetid unikke fordele, men på grund af høje priser, lav, lav selektivitet og problemer med kompatibilitet, markedet har ikke været meget begunstigede. Ifølge Cree Marketing Business Development David Elien, vice president, sagde den nye version af LED T8 lamper i forhold til traditionel T8, kan reducere elforbruget på omkring tre procent, den lysende effektivitet øges også fra 70lm vægt til 100lm w, mere standard farve køn (CRI) forbedret mellem 80 og 90, end den traditionelle T8 lampe, selv 100lm w T8 rør ydeevne er endnu bedre end forventet markedets accept af tidligere produkter højere. Desuden produktets holdbarhed og levetid, samt dens forenelighed med stabilisator, der bruger LED T8 rør LED driver strømforsyning også fremmes.

Med hensyn til pris og levetid, Cree sagde, at denne serie af LED T8 lampe mere konkurrencedygtig med traditionel T8 lampe, for eksempel, selv om du kan bruge til omkring 20.000 timer med en gennemsnitlig pris på omkring $ 15, mens detailprisen for LED T8 selv to gange, men det kan vare op til 50.000 timer, og med 5 års garanti. Erstat traditionel belysning til LED-belysning mål, Cree fortsætte indtil LED pære-mode, der giver mulighed for kommerciel belysning markedet igen en bekymring.

Under den hårde konkurrence på markedet bliver mere modent

I øjeblikket både japanske producenter, på begge sider, eller koreanske producenter er en vigtig produktion LED relaterede produkter eller OEM, for produktets kvalitet, holdbarhed og pris, har det været udviklingen i den hårde konkurrence på markedet. Men også en stor efterspørgsel i LED-lampe, pris og kvalitet, ikke hvis LED pærer allerede ganske moden fod specifikationer og teknisk opgradering, og nu kommet til et punkt på markedet modenhed, på de nye markeder, modne markeder forventes der vil være en betydelig vækst.

Leave a Comment