Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Nu, fluorescerende! Solen på vores værelse

Selvom fluorescerende teknologi er nu meget moden, men det er trods alt langt fra sollys og sand. En professor ved universitetet i Calabrien, Italien Britiske Subu Paolo Di Trapani har udviklet en ny teknologi, kan Sun blive bragt til dit værelse. Professor Paolo Di Trapani ønsker at udvikle en ægte sollys simulation udstyr, og til dette formål har tilbragt mere end 10 år har vi endelig været CoeLux systemet.

[Billeder] Nu, fluorescerende! Solen på vores værelse

reflektor til lysstofrør


CoeLux LED lygte omhyggeligt udvalgt og indstillet således, at den udviser en lignende virkning af sollys bestråling.

Valgte lys LED-lampe, selvfølgelig, kan ikke få fat i en blå nuance kaldet “sol simuleret.” Trapani bruger en nano-materialer lader lys udviser Rayleigh spredning, så det ser mere ægte. Desuden er det lampeskærm på toppen af ​​”Blue Sky” ikke bare male det op, det er 3D-gengivelse. Vi kan se på billedet, efter installation Coelux loftet, som om et hul er åbnet, gør rummet fuld af solskin.

Interessant, dette system giver også mulighed for en række forskellige former for solafskærmning, såsom trivsel lyset, kan du endda vælge forskellige dele af solen.

Dette udviklingsprogram er blevet bedømt som “Helligtrekongersaften kommende innovation og teknologi”, og støttet af Europa-Kommissionen, hvilket betyder, at vi snart kan være i stand til at se Coelux skal anvendes i gaderne. I fremtiden vil folk nu sige farvel til trætte øjne “ferie lys.”

Leave a Comment