Loading the content... Loading depends on your connection speed!

OSRAM LED: Ønsker å elske deg, er ikke lett

OSRAM har vært stabil i det europeiske handelskammeret, Henan, daglig leder Zhang Jian Gong-belysning

Sammenlignet med samme periode i fjor, har vi agent for OSRAM merkevaresalget økt, en økning på ca 10%. Foreløpig Osram LED belysning innført et komplett utvalg av produkter, som for eksempel pære, taklampe, braketter, kuppel, lamper og lignende. Uansett om det er produktkvalitet eller produktpriser, tar OSRAM high-end line.

OSRAM LED-lysproduktsalg i den gradvise veksten har nå utgjort 30% av det totale salget. Til tross for den store LED merkevare, samboerskap, men på grunn av OSRAM merkevare langsiktig oppbygging, LED nye produkter utvikles stadig, nye merkevare LED Long OSRAM har liten innflytelse.

Gjennom årene har OSRAM merkevare vært jevnt, streber etter perfeksjon i produktene, Ningquewulan, i form av økende terminalen vises i kanal utvikling, er arbeidet for leverandører innen “likhet, samarbeid og vinn-vinn”. Det neste trinnet, OSRAM-belysning, vil ytterligere øke kanalen for å utvide innsatsen for å oppnå en omfattende dekning av byen og de utviklede fylkene.

OSRAM LED-produkter beholdning må være forsiktig Chongqing Xiangdong belysning elektriske leder dekadent

Ifølge foreløpig statistikk var vi i år OSRAM-salg sammenlignet med i fjor i utgangspunktet flatt. I dag er våre LED-produkter relativt rike, alle typer LED-produkter er i utgangspunktet. LED aksjon i år, mange merker er ganske stor, på grunn av OSRAM produkt posisjonering i high-end, splitter nye LED priser på virkningen av Osram relativt stort produkt, mens nedstrømsvirksomhet generelt reflekterer de høye prisene. Foreløpig vi OSRAM produktsalg har flere nivåer, som spotlights, er LED-lamper og andre produkter basert, mens lampen er fortsatt den tradisjonelle flertall.

Foreløpig har e-handel liten innvirkning på Osram, Osram nettbutikk for å opprettholde et visst salgsvolum, kan fremtiden marken gå online fra butikken. Ingeniørarbeid, vi har gjort veldig bra i Chongqing-området, påvirker også det lokale markedet innflytelse. Inventar, vi har fortsatt mer tradisjonell belysnings inventar, fordi Osram LED-prisene er høye, og LED-priser og raskt, så må du være forsiktig.

armatur vaskerom


OSRAM LED til rettidig og flytte Guiyang Laoting belysning utstyr daglig leder Qian Boqing

OSRAMs tradisjonelle belysning i markedet for belysning er relativt sterk, særlig lyskildeproduktene. Med utviklingen av LED-belysningsapplikasjoner gjorde OSRAM også justeringer i produktet. I dag er OSRAM-produkter i markedssirkulasjonen den største pæren, PAR-lys og andre lyskildeprodukter, og kostbare.

Markedsendringer, selskapene må følge endringene. I dag ser mange selskaper øye på OSRAMs marked. Men jeg tror, ​​fordi kundebase for de forskjellige, noen små og mellomstore bedrifter ønsker å ødelegge OSRAM markedet er ikke lett. Ifølge min observasjon, slik som Osram internasjonale selskaper, svare på markedsendringer eller ingen endring har sine egne regler for orden, tidsriktig og flytting, vinne markedet.

Leave a Comment