Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Sådan vælger du en LED-pærer ved at føle:

1, du ser ubehageligt ud, køb ikke!

2, håndtaget ind i pæren, føler at deres hænder ikke er ruddy ser godt ud, køb ikke!
3, med telefonen mod lyspæren, flash dårligt, køb ikke!
4, lyt til summende, køb ikke!
5, prisen er for billig (du synes billig at købe billigt for at købe den slags tab), køb ikke!
6, er emballagen ikke markeret på disse parametre: effekt (W), lysstyrke (lm / w), farvetemperatur (K), farvegengivelsesindeks CRI, køb ikke!
7, farvegengivelsesindeks CRI <80, køb ikke!
8, farvetemperaturen er større end 5000K (hjem hvorfor bruge denne elendige farvetemperatur), køb ikke!

Som en ny generation af belysning er LED, end glødelamper, fluorescerende og energibesparende lamper, mere effektive og mere sunde og miljøvenlige.

Lad os så snakke om lysstyrke

Før vi introducerer lysstyrken, lad os først tale om magt.

Vi køber ofte lamper eller køber lys, når tiden spørger butikken, “strømmen af ​​denne lampe er hvor mange watt” eller direkte og chefen sagde, “Jeg vil have en 15 watt pære.” Disse strømdata afspejler kun indikatorernes strømforbrug, men vores undertekst vil faktisk have “lysstyrken” af lampen.

Så problemet kom, selv de samme 15 watt glødelamper, fluorescerende, energibesparende lamper og LED-lys, de producerer belysningen lysstyrken er ikke den samme og meget anderledes. Hvorfor er det her

elektriker rør


På grund af den samme effekt af forskellige typer lys er deres lysstrøm ikke det samme.

Lysstrømmen er den mængde lys, der udsendes af lyskilden i enheds tid. Enheden er lumen. Denne værdi afspejler det antal synligt lys, som det menneskelige øje rent faktisk kan modtage, det vil sige, det er en parameter baseret på menneskelig opfattelse og er et objektivt udtryk for “den lysstyrke”.

Derfor kan vi være meget høje og bundet med chefen sagde: “Jeg vil have en lumenpære.” Og æg, ikke nogle få chefer kan forstå vores behov, og der vil ikke være nogle få produkter på emballagen Hvor meget lumen er.

Tip: se pæreemballagen, ovennævnte har generelt en effekt (W), der er en lysstyrke (til lm / W gør enhed der), kan omdannes til lysstrøm (lm). Der er direkte på emballagen med en lysflow (lm for enheden der), når lyset skal være, hvor meget lysfluss (lm) hersker, i stedet for hvor mange watt.

Generelt er det med den iboende oplevelse af livet, at et 60W glødelampe, der udsendes af mængden, er ca. 600lm, du henviser til denne følelse at købe til højre.

Ikke desto mindre behøver vi stadig at forstå lysstyrken. Lysstyrken er en parameter for lyskilden, som er forholdet mellem lysstrømmen til strømmen. Forskellige typer af lyskilder har en anden lysstyrke. Lysstyrken på glødelamper er generelt omkring 10-15 lm / W, og lysstofrørets effektivitet (herunder energibesparende lamper) er 50 til 100 lumen / watt og LED-lamperne Relativt bredt, hovedsagelig i 60 ~ 120 lumen / watt mellem intervallet.

Det kan ses i princippet for at opnå samme lysflow, LED-lys behøver kun lavere strøm, så LED-lys er en ny generation af energibesparende og miljøbeskyttelses lyskilde.

Nå kan den ovennævnte ekspertise alle glemmes, fordi livet virkelig ikke er æg, vi behøver kun at huske den gode LED lysstyrke og forholdsvis lille strøm på linjen.

Leave a Comment