Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Semiconductor belysning industrien inden for patenter

7, American National Standards Institute offentliggjorde GB C82.16-2015, ordineret LED køreprøve metode

National Electrical Manufacturers Association (NEMA) meddelte, at American National Standards Institute akkrediteret Standards Committee C82 udgivet GB C82.16-2015: LED køreprøve metode. Standarden beskriver de procedurer, der skal følges, og de LED driver ydeevne måling spørgsmål bør være opmærksom på. De omfatter men er ikke begrænset til LED driver med disse egenskaber: almen belysning, udendørs belysning og vejbelysning applikationer input forsyningsspænding på 600 VDC eller 600 VAC (50 eller 60 Hz); output tomgangsspænding på 600 V eller derunder konstant konstant spænding DC output; faste, variable (justerbar), puls bredde modulation, eller programmerbar (justerbar) udgangseffekt, ekstern (uafhængig) eller intern (fastgjort til armaturet).

8, USA udgivet RF LED lamper testkrav FCC certificering og

16. juni den amerikanske Federal Communications Commission (FCC) certificering offentliggøre KDB fil på RF LED lys certificering og prøvning: 640.677 D01 RF LED Belysning V01.

Dokument giver certificering og testkrav defineret RF RF LED lys og LED-lys. Hvori RF LED-lampe i henhold til FCC del 15B VOC måde godkendelse. Ifølge Prøvningsstandard for ANSI C63.4: 2014. RF LED-lampe indeholder to teststoffer: AC port ledet og udstrålet emission testkrav var baseret på FCC Part 15,107 og 15,109. Det skal bemærkes, at kravene til udstrålede test emission frekvens caps, efter 15.33 (b) regler, hvis produktet er mindre end den maksimale driftsfrekvens på 1,705 MHz, den udstrålede emissionsgrænseværdi test frekvens er 30MHz. KDB i henhold til kravene i dette dokument, uanset om RF LED-lampe er mindre end den maksimale driftsfrekvens på 1.705MHz, test frekvensstyring stråling er 1GHz. Sagt på en anden måde, der skal gøres 30MHz-1GHz udstrålede emission tests.

9, det amerikanske Energy krav til integreret LED-lampe test

1. juli det amerikanske Department of Energy (DOE) udstedt den integreret LED-test program af Federal Register. Krav ind i USA skal være en integreret LED-lampe i henhold til kravene i denne test program i et kvalificeret laboratorium efter relaterede tests for at opnå den samlede flux, indgangseffekt, lysvirkning, korreleret farvetemperatur, farvegengivelse indeks, effektfaktor, og standby liv strøm og andre data. Reglerne 1. august 2016 trådte i kraft December 28, 2016 håndhævelse. Ifølge forskrifter, behovet for at afprøve de ovennævnte parametre er i overensstemmelse med LM-79, LM-84, TM-28 standarden og IEC6 2301 til. De nye integrerede LEDlamps testproceduren DOE: Institut for ENERGI 10 CFR Parts 429 og 430 [Docket No.EERE-2011-BT-TP-0071] i August 1, 2016 trådte i kraft.

10, USA frigivet den nyeste teknologi LED lampe fem resolutioner opdateringer

August 25, 2016, de amerikanske Underwriters Laboratories ajourføres direkte erstatte lysstofrør LED-lampe-teknologi Resolution, der erstatter den gamle version, før 20 februar 2015, udstedt og er planlagt til at slutte i 2016 formelt indarbejdet i UL1993 standard.

Indholdet af denne resolution kopier af den nyeste teknologi opdateringer er fem: Første test med konstant strøm strømforsyning, erstatte det oprindelige konstant spænding strømforsyning, annullerede den oprindelige nuværende grænse, for det andet, hvis kun at erstatte Type A LED lampe til elektronisk ballast T5 lysstofrør, er LED lamper og lampe pin nål mellem DC-komponent ikke påkrævet, for det tredje, hvis LED lampe med en metal hætte eller andre berøringsfri strømførende metaldele, lampe pin frirum til disse metaldele til at reducere krav end før, fire dele af en test fiasko efter 5 sekunder til 5 minutter efter at have læst aflæsninger, femte klare testmetoder katode impedans.

Dette kopierer den nyeste teknologiske gennembrud i flere aspekter af beslutningen, før Type A LED-lampe i det nordamerikanske marked, forventes teknisk flaskehals til at gøre mere LED UL kan hjælpe producenterne til Type A LED lampe hurtigt ind det nordamerikanske marked, en direkte erstatning for det nordamerikanske marked et stort antal dobbelt-ended straight rør, U-rør, single-ended lamper og CFL ring lampe og så videre.

Forbedrede påvisningsmetoder LED-lampe del af projektet en ny resolution, på den anden side, den ny resolution LED-lampe lavet mere detaljerede, mere videnskabelige, strengere tekniske krav. Virksomhederne bør gribe det grundlæggende indhold i de nye regler, forstår de lovgivningsmæssige krav i den nye lovgivning, at drille ud ligheder og forskelle mellem de gamle og nye regler, med sin egen LED produktegenskaber, vælge repræsentative prøver, fortsæt fra ligheder og forskelle mellem de gamle og nye tekniske standarder, med specifikke produkter, forbinder teori med praksis, forbedre deres produktkvalitet forbedring, således at virksomheder med en dominerende stilling i den internationale handel miljø.

Patent: offensive og defensive interleaving

LED belysning industrien i udviklingsprocessen, en “patent krig” er det ord hånd i hånd, for at blive en af ​​tonen i hele branchen til en vis grad. Fra begyndelsen af ​​”337″ Hidtil hvert år mange patent krig begivenheder, 2016 er ingen undtagelse, omkring patentet, forekomsten af ​​mange arrangementer. For eksempel, 8. januar Epistar formelle procedurer til Taiwan retten for intellektuel ejendomsret, anklager mod lys-Hung SCIENCE Epistar ejede fire patenter. 26. januar, Taiwan LED fabrik Wang Qi teknologi i USA Federal District Court of Northern California sagsøgt USA LED maker Cree (CREE) krænket en af ​​sine patenter, den hvide LED-relaterede patent nummer US6,841,934. Nichia og Everlight gennem flere runder af patentsager, “blæser”, Nichia i UK B & Q indleveret LED patentsager. Seoul Viosys foreslog UV til USA Court of patentkrænkelse retssager. CREE LED pære anklaget Feit Electric krænker patenter.

Intellektuel ejendomsret er kilden til virksomhedernes konkurrenceevne, mere moden industri, jo mere indlysende vigtigheden af ​​intellektuel ejendomsret, med nok patenteret teknologi, til både bremse konkurrencen, men også gennem brug af patenter eller patentansøgninger krydslicensaftaler overskud.

Indenlandsk LED belysning udviklingsproces, på spørgsmålet om intellektuel ejendomsret patenter, har skøjteløb på tynd is, forsigtigt. På den ene side for LED industrien, hovedsageligt koncentreret på midten når kernen patenterede Philips, Osram, Nichia, Toyoda Gosei, Cree og andre internationale giganter i hænderne på deres cross-licenser med andre midler, opstillingen af ​​en stram patent netværk, i vid udstrækning udelukkelse af konkurrenter.

På den anden side den indenlandske LED industri udvikling sent, bevidsthed om intellektuel ejendomsret, om det er en ophobning af intellektuelle ejendomsrettigheder eller patenter relateret beskyttelse er der en vis kløft med udlandet, i og uden korset, retten til at tale i den indenlandske LED patentrettigheder immaterielle rettigheder de dårligst stillede.

Med den stigende konkurrence i branchen LED tvist patent under sagen også i den samtidige stigning i patentsager præsenterede normalisering tendens. Patent situation, alvorlige indenlandske virksomheder har allerede indset, er begyndt at positiv særbehandling for selv at opbygge en “voldgrav”. Ud over at styrke den nye patentansøgning, under de nuværende LED kerneteknologi patenter er for det meste i hænderne på Europa og andre lande, at antallet af kinesiske virksomheder tilladelse til at danne en “beskyttende paraply” gennem patenter med de internationale giganter i korset. For eksempel, i år, landet star power og USA GE underskrevet KSF (fluor) aftale Phosphor ansøgning patent licens, formelt GE patenter på verdensplan i den relevante hvide LED applikationer. I oktober 2015 land stjerne vandt også Toyota hvide LED patenter.

Næsten to år, grænseoverskridende fusioner og opkøb inden for LED store begivenhed efter den anden, fusioner og opkøb af udenlandske virksomheder er blevet en effektiv måde at opnå patentrettigheder, til en vis grad, bidrage til at afhjælpe den negative patent situationen i LED virksomhed. For eksempel, at NVC 500 millioner erhvervelse af guld og en ny generation af LED halvleder teknologi patenter international investering, eller syv dage erhverve næsten 220 LED-relaterede patenter i udlandet, Feile Audio-Visual erhvervelse af Sylvania.

lysstofrør glimtænder

“Blood” i sidste ende stadig nødt til at stole på deres egen evne, den fremtidige udvikling af LED industri udsigter, fortsatte investeringer i teknologi og innovation er et effektivt våben LED belysning virksomheder “gå ud”. Virksomhederne skal radikalt udvide og styrke sin egen patenterede teknologi, behovet for at styrke den tekniske innovation styrke, få mere patentbeskyttelse, vil det være muligt at bryde blokaden af ​​international LED kæmpe patent, gå hurtigt og stabilt og sikkert.

Insidere mener, at kinesiske virksomheder kan holde sammen ved måde at bruge magt samfund til at styrke patentstrategi forskning, på udkig efter muligheden for et gennembrud. I mellemtiden, kinesiske virksomheder i distributionsnettet af patentbeskyttelse, må vi også styrke beskyttelsen af ​​intellektuelle bevidsthed ejendomsret, beskytter mod patent “juridisk røveri.”

Leave a Comment