Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Situation CSP LED-teknologi og fremtidig analyse

CSP, Chip-Scale-pakke, er folkemunde oversættelse kaldes “chip størrelse pakke”, en simpel forklaring er, at småt er smukt delikat pakke, definition industri er indkapslet i området 1,2 gange størrelsen af ​​chippen, afslappet ting at sige er “ligne ingen lukning det samme, men i virkeligheden lukket. ” Beklager, at så meget vrøvl, overveje følgende diagram:

 Tja, folk tænker på wafer, tænk på vinter pakke, tænk på kulde varme, tænk på optisk modellering, og at … andre regler er ens (det skal være), en japansk maker et par år siden U lancere ultra-tynde efter lyset dunjakke i vinteren markedet rampelyset, blevet en klassiker business case. “Minimalistisk” synes at være blevet den ultimative udøvelse af æstetik og teknologi kryds, tage et kig på øverst til højre modellen simpelthen bære tynde vinter tidevandet til vand, og selv de farveværdier fulgte også skyhøje, de siger, at de er sammenlignelige med Ivy Chen ingen overdrivelse.

Hvis et eksempel ikke er nok, kan du tænke på KFC kylling bud tynd, er der altid en mærkelig besættelse kant TV, ultra-tynde mobiltelefon, Okamoto 003 mennesker i udøvelse af “slank og lys”, når det i virkeligheden, sandheden er om det samme (bør ).

CSP fødsel, bryde wafer fab og emballage plante grænser, første, du ikke kender det er en wafer eller pakke (eller begge), kommer igen, CSP kan også gøre fab, emballage fabrik kan gøre, dette ville have været skarpt opdelt division grænser sløre, og gør LED plante panik panik og forvirret rod, meget blandede følelser.

CSP begyndte som en store internationale virksomheder for at fremme den teknologi, selv vertikalt integrerede giganter, i virkeligheden, er at strømline processen, optimering, effektivitet, bryde de eksisterende grænser, så er der en naturlig konsekvens af et springbræt til remarketing ydes fremstillingsvirksomhed opgradering, men vinden til den lodrette arbejdsdeling i Asien LED forretning, men selvfølgelig, det giver anledning til konflikter tænkning og praksis, er blevet den mest klassiske af moderne historie sammenfiltrede LED (ikke én).

Når du vælger CSP slutningen af ​​året, hvor sidste år et emne er relevant, CSP varme emner som LED industrien har i mange år, oparbejdet en stor og lille kig et sted, håber med energi, sne i branchen spin-hop, også CSP er altid spurgt om menstruations problemer, mærkeligt at sige, det ord lånt fra halvlederindustrien, synes at være blevet foryngende eliksir, lad denne ene taler langsomt LED, hvidhåret, hele dagen nynne “Glem fortiden “den svage gamle mand, ligesom en rødmosset ansigt, hårde skuldre, græskar transport ridning tid, at vende tilbage til det frisk blod, og kærlighed over de gode tider.

Bemærk at jeg sagde “hvis”.

Dette i sidste ende, hvad er det magiske? “Næste generations emballage teknologi” på hvor høj du i stand til at give LED forvandlet igen, og derefter videre begrundelse årti? Selv om der er mange ubekendte og viklet ind, selv om nogle bump langs vejen gå, men varmen er stadig høj CSP opmærksomhed, spurgte hvert år en person spændt:

“Det, CSP kommende år?”
Så master syntes, cool at Qiazhiyisuan, kategorisk sagde: “!! Er det næste år efter min aktuarmæssig, næste år vil helt sikkert blive mainstream.”

Således LED uanset deres egen aldrende krop, kæmper og begyndte at leve ung, bare for at de midnat ringer, at tid til at fange træneren. Så, år efter år, er hyrdedreng vokset til får onkel, ulv ting … kom ikke.

CSP Hvad gik galt? Det er for svært? For få ressourcer? Eller starte for optimistisk? Han siger godt “rocket vækst” betyder? Hvordan Huadu Frank ikke er kommet endnu? Faktisk om tekniske spørgsmål og ansøgning problemer, eksperterne har en detaljeret forklaring, Sne ikke trespass plug længde, blot dele med dig i disse dage for at se CSP indtryk af det!

1. “ingen fornuft” i videnskabelige og teknologiske fremskridt

CSP over at forenkle emballagen proces uden (at forenkle processen, i stedet for den forenklede vanskeligheder), kan de fordele opsummeres i seks ord — “lille størrelse, høj nuværende.” Hvorvidt dette er den LED-teknologi opgradering? Svaret er ja, men den retning er den midterste af leg i hænderne på branchens? Dette er et meget kritisk spørgsmål, trods alt, denne teknologi er at opfylde behovene hos den menneskelige eksistens.

I det højteknologiske industri tænkning, har fået den elektroniske komponent i forfølgelsen af ​​miniature, små er godt, hvis vi ikke er forpligtet til at forklare sandheden, lille, kan holdes på den samme ydelse, for at opnå en mere kompakt design, små, det kan være den samme størrelse dimensioner, hvilket skaber en multipel-niveau funktionalitet og effektivitet.

Halvledere er de mest typiske eksempel, når computerkraft stigning med størrelsen af ​​applikatoren kan håndtere flere ting, fortiden kan ikke fuldføre belastningen operation, Samsung har ladet det være klogt at gøre telefonens computerkraft ud over PS4 i 2020, netto analogien er langt mere klassiske “computerkraft af nutidens mobiltelefoner er gået ud over den sidste NASA computer”, og ikke anfægte gyldigheden af ​​dette argument, og forbedre computerens kapacitet, miniature halvleder fremstillingsprocessen fortsætter, havde volden ændret vores dagligdag !

Måske i slutningen af ​​Moores lov, men mennesket er ikke for udøvelse af computerkraft! I dag er “miniature” er stadig forfølges som en model for halvleder udvikling, så stående på en halvleder perspektiv og, CSP, SIP (System i Package system pakke), WLP (Wafer Level Package WLP) … fødslen af ​​disse vilkår, der gør det fornemme.

Det samme hænge både kommunikation, batteri eller hukommelse gælder også kun for LED, er situationen lidt flov, fordi uanset belysning eller display, “lysere” betyder ikke “bedre” for lyse, men også blev en defekt, så vil du ikke se en lignende annonce — “den næste generation af pærer, single ti tusind lumen, lys blind din hele familien!” eller “meget lyse tv-debut, lysstyrke steg til 5.000 nits, vedhæftet multifunktions købstilbud periode beslag, men også når forlygterne bruge! “

Du må ikke grine, det er skæbnen for lys, mobile computere er meget sammenlignelige Cock, tv sammenlignelige forlygter bliver en vittighed, er der ingen indlysende teknisk fokus naturligvis er der ingen måde for marketing, selv om trommer og gonger, sagde: “Dette er en CSP Lamp “” dette er den CSP TV “er ubrugelig.

Kunde: “? CSP … Derefter”
Producent: “Jeg siger dig, CSP denne teknik Åh …”
Kunde: “Så?”
Producent: “Åh, du ikke forstår det!”

Faktum er, med belysningen skærm “lige højre” i lysstyrke, som ikke er skadeligt at tale med de blå blænding problemer og lampen Ye Hao, overvåge eller, udøvelse af udsøgte eller mainstream, med skærmen mere større og mere god tendens, selv om forfølgelsen af ​​tynde, men også overveje andre design begrænsninger:
(1) Hard skærm ikke er for tyndt, det er meget let at forstå, hvis du tilføjer en stor tynd, det er lig med det skrøbelige, bare fortsætte med transport kan være et problem, den bløde display det, til at stole på den selvlysende teknologi, LED der er ikke plads til fokus baggrundslys.
(2), selv om enkelt lysstyrke LED udvikling til grænsen, kan antallet af stykker af LED backlight ikke reduceres til det yderste (såsom en), baggrundslys motto er “ikke knaphed og ujævn”, og hvis nogle områder er for lyse, dannelse af lyse og mørke ujævne stedet, udtrykket panel industrien kaldet “MURA”, er det ikke skibsfart, LED lysende vinkel på et problem, beg mellem lampen og lampen har tekniske begrænsninger.

Så giver CSP belysning og vise, hvad innovation? Giv menneskeliv ændret? Beklager, svaret er “nej”, og i så fald hvem er at sige glas hjerte gør ondt, jeg træde tilbage og sige, “ah … næsten ingen” (du ser jeg har tøvet, det er på sporet).

2. Yixinglanshan emballage fabrik

Fremme udviklingen af ​​CSP for ren forsamlingshuset, men det var ikke en god ting, den ene, hvilket betyder, at wafer anlægget kan spoiler, fjenden bliver mere hvordan man siger noget godt for erhvervslivet, for det andet den ekstra værdi bliver mindre, mere end halvdelen af ​​alle omkostninger på wafer, har produktets ydeevne mestrer de fleste af de vafler, kan almindeligt papir emballage fabrik gør lidt merværdi betyder faldende initiativet med nedjusteringen.

Belysning applikationer, er de førende internationale vertikalt integrerede selskaber, selv om de fleste af kernen i de traditionelle producenter i belysningen, men merværdien af ​​CSP belysning ansøgninger for vage, omkostningsstigningen er den bane af almen belysning hit, at det høje tryk, høj magt til at få det, vil i hjørnet og så udviklingen af ​​en tidligere COB, så vi måtte gå Flash LED, automotive belysning … disse særlige markeder forhånd, for display applikationer, blev halvdelen domineret af almindelig emballage fabrik i Asien, før disse emballage fabrik hovedvinduet er dialogen med downstream kunder, så for “de-orienteret emballage” teknologi, vil hjertet naturligvis have nogle forbehold.

Kig på tilfældet med Taiwan, højre, først for at fremme kommercialiseringen af ​​CSP LED backlight er Ronda, dens CSP produkter importeret TV beslutningstagere har været et år, og sagde, at det sker, er det den eneste vertikalt integrerede fabrik i Taiwan. Så i sidste ende er det den anden Taiwan emballage plante kan ikke holde op? Jeg ønskede ikke at gøre?

Hvis “ingen følelse af videnskab og teknologi” er efterspørgslen af ​​problemet, “føles emballage fabrik” er udbudssiden af ​​problemet, folk ikke ønsker at købe for at købe, sælge og sælge folk er ikke opmærksomme, kan man sige, at dette produkt udvikling af hurtigere det?

3. Omkostningerne ved det bageste segment afledt

Efter CSP mindre, modulære design at følge hele forandring, den største udfordring er “light”, “hot” med “samling”:
(1) Lys: display, lyset er aldrig en god ting også divergerende, CSP startede en fem-sidet lys, blev det sekundære optik hjerte smerte, og endelig drejede om et hjørne, omgivet af boder på de hvide vægge, tillykke! Det er blevet ensidig lysudsendelse, og at … at god minimalistisk det? Sig farvel pakke det? Konstant kompromis CSP tabt, og ved ikke præcis, hvor hans mission, til det år, hvor debuten er, hvor højt humør, hvordan man grine stent er en overgangsordning produkt, og endelig sætte på deres egen version af udsøgte små beslag i hjørnet i en døs, er blevet i vinduet kunst, mens veteranen EMC, PCT gøre? Stadig hårdt arbejde at gå igen!
(2) Termisk: Termisk spørgsmål er meget intuitiv, CSP med en mindre størrelse til at spise mere strøm vil naturligvis støder på problemet med varmeafgivelse, god varme havde naturligvis rystede banneret, men på grund af den høje nuværende regnskabsmæssige gennemløb af mission, alt har ramt tilbage til prototypen, når varmekilden er mere koncentreret, er udfordringen naturligvis varmebehandling, og tillid spørgsmål.
(3) Montering: De brikker (Surface Mounting Technology, forkortet SMT) vil også blive berørt, CSP fluorescerende plast, hvis for tæt, vil det medføre, når du håndterer klistret materiale, polering materielle problemer CSP størrelse er for lille, naturligt særlige behov svarende til kravle hoved, og desuden spille CSP til positionering krav til nøjagtighed er højere, er disse krav afledt af udbyttet og prisen på det posteriore segment.

4. Flip-chip-teknologi endnu ikke på plads

Strengt taget den traditionelle dress LED dybt CSP, kan opdeles i to faser:

Når kjolen til at bladre fra masken stiger, faldt udbyttet wafer regnskabsmæssige pakke koster fra tre procent, fire procent, steg til mere end halvdelen (dobbelt-krystal eller endda at forsikre), er den nuværende tæthed forbedret, men omkostningerne ved det? Flip chip og CSP tage tid længere end den første omtale i ikke ringe magt konvertering værdi (overkill), selv i high-power applikationer 1W eller flere, er vi stadig ude af stand til med held lede markedet, med LCD baggrundsbelysning for dækningsgraden er stadig svæver en tredjedel.

LED flip-chip teknologi tendenser er det? Jeg ville tøve med at sige “selvfølgelig”, men flip-chip som denne ujævn vej, wake-up call for CSP er det ikke? LED-lys vil vende rundt så hårdt, men også desperat ønsker at slippe beskyttelse beslag, ændre industrielle division spillets regler, uanset om for ivrig?

Selv engagere sig i flip chip-producenter har privat sagt:
“Jeg var for træt til at engagere sig i flip-chip, klæde tilbage lydigt gøre det!”
CSP nævne vanskeligheden ved absolutte værre.

Tættere på hjemmet, vil CSP fremtiden blive mainstream? Jeg vil sige, det er en hykler! Det er en innovativ teknologi gøre? LED er tændt, men for hele branchen, terminal applikationer, sandheden bare en erstatning for det, og der er en traditionel beslag pakke så billigt (endnu billigere) til at gøre dagen efter, “Der er ingen grund til ikke at ændre det er “de perfekte substitutter.

Dette forklarer, hvorfor CSP er altid vind, lidt regn, trods alt, når du bruger mere high-end teknologi, mere avanceret teknologi, markedsposition du skal gerne prisen på konventionel kunst par hvornår, men også hvor hurtigt? Hvis LED så hårdt undertrykkelse selv, i sidste ende stadig ikke kan tjene penge, så alle de indsats fra alle, bør ikke den trofaste tro, er det ville være dejligt følelser?

Selv om en lille strejf af sorg, men i mine øjne, CSP er desperat romance er den inspirerende historie om LED industri, er deprimeret efter en kollision med LED-teknologi, engagement, og en energisk, fritliggende ønske, lige til sindet passe platonisk kærlighed .

Leave a Comment