Loading the content... Loading depends on your connection speed!

T8 er en billig gimmick eller markedstendenser

Liu med lys: Internettets tidsalder påvirker belysning af de gange, vil belysning industrien markedsføring tilstand ændre den traditionelle model kan påvirkes. Første gang ved at gøre elektronisk business platform salg op til nu har ikke kun investeret gengæld, blev hårdt såret.

Mange mennesker bekymre sig, at el-leverandør til, og det er ulven. Jeg tror, ​​det er en mulighed, ikke en personlig Internet alder alligevel som er alles alder, til en alder af internettet giver os mere end det ene ben, jeg stadig føler styrken af ​​virksomheden vil hjælpe en masse mennesker tror, ​​at internettet her, ville kanalen være færdig, er det umuligt, men internettet og hvordan man kombinerer de traditionelle kanaler, sammen med integrationsspørgsmål, hvis integrationen bedre, for vores traditionelle kanaler, det kan hjælpe.

Zeng Ping: vi alle enige om, at nu er internettet æra, den grundlæggende idé er den store data verden. I denne branche, hvilken slags model i en følelse af tre-dimensionelle rum har et behov for at afspejle de produktegenskaber og fordele, og lyseffekter er nært beslægtede. Det er ubestrideligt, at belysningen industrien, kan el-udbydere ikke erstatte butikken, denne moderne måde at tænke på fremtiden, eller fra deres egen Ye Hao vi nødt til at fortsætte.

Internet teknologier, især slutkunder via søgning på internettet hurtigt at søge TA. Om effekten af ​​bombningen angreb på USA dannede eller søge på internettet, herunder Apple, Microsoft, brugen af ​​produktet for at søge efter information i verden og selv lande, at internettet har ikke helt undergrave for belysning, Internet teknologi for os at forstå behovet for at være i til en vis grad, vi kommer til at acceptere at gå følelser.

Liu Mingxian: Internet vi gør, jeg også gør, fortælle alle, der ikke gør godt, jeg tror, ​​det gjorde en dårlig Årsag er ikke nogen mulighed for at gøre, bare tænke alligevel, butikken kan også ske, er det ikke for investering, vil de unge universitetsstuderende gøre det bedre end os, jeg føler, at vi er nødt til at lære noget, er jeg optimistisk elleverandør, men ingen erfaring, midlertidigt kan ikke give mig meget overskud, nogle af butikken godt, ofte elleverandør er ikke særlig god.

Lv Weidong: For virksomheder, de fleste stadig i nogle enkle forbrugerprodukter, som nu vi også online Ying-Hui, der lægges vægt på den kunstform af denne model oprettet af Lynx Taobao flagskibsbutik, alle butikker, mere af en god after-sales service. Personligt mener jeg, at LED-lys ikke er at sælge produkter, men udsolgt, hvordan lyset reflekteres på internettet, så designerne via internettet produktsalg, for vores partnere at skabe en “god følgesvend.”

Yu Bao børn: internettet inden for fem år bør ikke have megen effekt, selvom detailkanal oprindeligt har påvirket, og nu internettet er ikke Ma verden, såsom mikro-kanal, hirse har gjort meget kraftfuld, ikke kun én. Omsætningen i belysning industrien til at gøre ikke mindre end to hundrede gør, succes er kun en eller to, ville det være en undergravning, kan prisforskellen være ganske store.

Zhang Xin til: o2o denne model for vores påvirkning er helt sikkert stor, uanset hvor godt online og offline, er producenter og distributører krævede god kommunikation, hvis kommunikationen ikke er på plads, vil forhandleren ikke være i stand til at overleve. Visse eksisterende brands klarer sig bedre, giver han hjem lys, du kan vælge den scene til at styre. Dens placering er også meget på plads, for eksempel, han gav mig prisen på en tusind dollars, så prisen på nettet er næsten tolv Hundrede mener, at kun producenter og distributører er på plads til at kommunikere, for at win-win situation, ned.

Cao Haihua: godt brand er opdelt i tre, internettet mærke den traditionelle mærke professionelle brand. Internet brand er 80 efter 90 af en dominerende retning, men overvældende de vigtigste eller traditionelle mærker, såsom NVC, tre mænd, Philips, og andre Op. Som hvert område en anden retning, områder, hvor de forskellige kanaler er høje, for internettet, internettet er afgjort fremtiden for big data mærke. Efter internettet vil være en meget stor mængde, jeg for nylig også bekymret over internettet, herunder Shanghai regulere familienetværk, vil de gå på internettet model, såsom EDS fjerne alle de kunder ind i butikken før, denne model er også meget fremtrædende.

3, taler om industrien

Cao Lihui: On industri – Lamper overdreven udvikling er den største skade til forhandleren? Belysning selskaber overkapacitet, højteknologiske produkter mødes for at sælge ville være prisen for kål? Forskuddet eller trække sig tilbage? Og hvordan velordnet exit? Er svært, immun sælge er svære at bruge! Under situationen fortsatte nedturen, markedet, når der vil være bedre?

I dag er udviklingen af ​​belysning industrien omkring tre år eller så, i modsætning til udenlandske virksomheder har i hundreder af år, har vi oplevet mange gange depression og så videre. Når virksomheden er ikke særlig god, vil du finde virksomheder i lyset af denne situation simpelthen overvældet, tage det byen, nogle virksomheder siger forretning er dårligt, er ikke penge nok til at betale husleje, nogle siger krav til leje, hver gang siden mainstream butikker har lavere husleje fænomen. Har gjort en belysning forretning for femten år, har allerede solgt fem millioner pakke, men også fremkomsten af ​​en mere hensynsløs, du så længe husleje og renovering omkostninger fortovet genoplade mig, den mere end en million af inventar og udstyr alle til dig, må du ikke tage mere end en million, og de resterende gratis levering. Nogle forhandlere siger, at jeg nu har to uger ikke afhente ordren.

Lv Weidong: Det er bare et skift forbrugsvaner, jeg altid relateret til Lamper ikke fortælle chefen til at investere i, besluttede at ændre antallet af lamper, åbne så mange butikker er faktisk svært at overleve. Personlig forbrug er svært at tro, at den æra af butikken før han vendte tilbage til fortiden, bør virksomhederne overveje udvikling af hele skalaen af ​​butikken har at møde for belysning, herunder agenter, overudbud situation.

Liu med lys: om udviklingen af ​​belysning industrien og fænomener, jeg tror, ​​du ønsker at se på spørgsmålet for at se de vigtigste årsager til sin egen ubegrænsede ekspansion forårsaget af belysningsbranchen har mindre end to årtier end 10.000 virksomheder, LED æra mindre end et årti med udvikling til tredive tusinde, anden grund er markedet, landets belysning marked, til den gamle by Changzhou som et eksempel på markedets ekspansion usynlig, Changzhou store anlægsarbejder, har disse lokale virksomheder lidt, ofrene er forhandleren. I dette tilfælde, hvordan man overlever, tror jeg fysisk fitness anti-koldt, holde sig til tre år, ikke ekspansion, var færdig dette vil være i stand til at gå på en varm vinter.

Liu Mingxian: Jeg har gjort distributionskanaler, bare at sige ikke at gøre forretninger, de fleste mennesker taler om, månedlige regnskabsrapporter til mig, i starten kinda bekymret, men tænker over det, bør være opmærksomme på de grundlæggende ting, sidste år når en lampe til at sælge mere end ti dollars, otte dollars nu. Selv om prisfald. Men antallet er stigende, på de lokale hardware-kanaler og distributionskanaler er stadig relativt steget, men de har en virkning i form af teknik, detailhandel, denne ene er også en lille stigning.

lysstofrør t5

Zeng Ping: Objektivt set, Kina i udviklingen af ​​hele verden var en ulempe, Kinas store befolkning, relativt forhøjet internationalt ry for de seneste to år, og selv nogle af de data har overhalet USA til sådan en stor økonomiske situation og økonomiens tilstand i næste, skal vi overholde den kinesiske kommunistparti ledelse, herunder kan du se “undervejs” opbygge relationer, der skal udvikles til forretning i Kina.

I en vis forstand er de forbrug investering eksport økonomi tre vogne, afregning af arbejdskraftens produktivitet og andre behov. Selvom kinesisk urbanisering konstruktion stadig langt fra at nå niveauet for moderat udviklede lande, omfanget af urbanisering er omkring 80 procent, og vi er nu lidt mere end halvtreds procent, så der er stadig meget plads til udvikling. For mange steder stagnation og andre spørgsmål, vil den fremtidige stabilitet sikkert være meget lyse. Politisk mener vi, at dette samfund vil føre os på markedet og fælles udvikling.

Yangchun Quan: I dag vil markedet uundgåeligt være nogle ændringer i hans opgørelse, som er et naturligt fænomen, er der ingen grund til at bekymre sig for meget, er der 35 100 hovedstæder, amt-niveau by har også snesevis. Faktisk, de er under stort pres, og selv byen angår, er der ingen grund til at tage så mange penge at gøre, bare for at se, hvem der kunne overleve, at industrien vil ikke elimineres, men du kan ikke holde denne rytme vil være det fylder elimineret.

Leave a Comment