Loading the content... Loading depends on your connection speed!

T8 lampe bedst sælgende

2018 LED efterspørgsel lampe marked vil nå 8,87 milliarder dollars

Den seneste “Commercial Lighting Market Report”, der i 2014 den globale LED kommercielle indtrængning belysning marked er stadig hurtigt trukket op, forventes den årlige vækst for at nå 23%.

Den vigtigste anvendelse af kommercielle belysning produkter som LED-lampe type, projektører, pære, Europa, Nordamerika, Kina er verdens LED kommercielle belysning hovedområde brug er det vigtigste marked inden for de næste fem år. LEDinside forskningsassistent Manager Wu Ying Jie sagde, at i 2013 LED efterspørgslen på 25,8 milliarder dollars lampe markedet i 2018 vil blive øget til 8.871 milliarder dollars, fremhæver betydningen af ​​LED lamper i kommerciel belysning, især i paritet supermarkeder, kontor , underjordisk parkering for omfattende brug, kombineret med design under den hurtige udvikling af omkostningerne fordel også forbedret hurtigere end andre lamper.

Wu Ying Jie bemærkede endvidere, at i det regionale marked, T8 lampe som de vigtigste produkter, der anvendes i embedet belysning, Europa, Amerika, Japan, det vigtigste marked for lampen køle det vigtigste, som det kinesiske marked som den vigtigste farvetemperatur på 6,500K segment Men udbredt vilje til LED-lampe levetid på kun 25 tusind timer.

hvordan skifter man lysstofrør

Fra de politiske beslutningstagere til at analysere den kommercielle belysning, til Europa, Amerika, Japan og flere forbedre produkternes kvalitet som en af ​​de mest grundlæggende udviklingsstrategi, forbedring fra produkt levetid, øge effektiviteten af ​​lys, belysning kvalitet og lys effektivitet, ensartethed køn, farve og liv er stadig en nøgleteknologi.

På den anden side, de kinesiske politikere er mere divergerende. Da den kinesiske belysning markedet stadig opretholdes hurtig vækst, er der ingen etableret succesfuld model, men overall “veje fordel” skal være den mest magtfulde våben, om virksomheden vandkraft distributører, e-handel og så modregne en priskrig, og derfor mere behov for at blive intensiveret forsyningskæden og integration af ressourcer, for at opnå kontrol med omkostningerne i jagten på en konkurrencedygtig pris.

Leave a Comment