Loading the content... Loading depends on your connection speed!

T8 lamper så lav som 2,8 yuan?

For nylig, næstformand for Sammenslutningen af ​​gamle by i Kina lys er direkte grundlag for en forvaltningskomité Cao Lihui mærke forhandlere og større belysning og belysning business dialog på højt plan i dybden for den aktuelle belysning marked. Følgende er en live Q & A:

1. På produktet

Cao Lihui: T8 som en “detonator” eksploderede emne i branchen, nogle siger overskuddet vil være tilbøjelige til nul, blev det også sagt Op sammensværgelse. Udtalelser, sandheden lyve? Hvad er det næste priskrig ville være et enkelt produkt?

NVC Shandong operatører, Pegasus Lighting Co Ltd Formand Liu med lys: Jeg er agent for Shandong NVC, Philips, Sun og andre kendte mærker, er ikke særlig følsom over for priskrigen. Men denne T8 rør priskrig jeg føler et stort pres, fordi presset af priskrigen overhængende så disse mærker til at stoppe med at tage ordrer nu. Pris krig kan gøre nogle ingen strøm, svag konkurrenceevne brandet ud, “pris krig” er også kinesiske virksomheder anledning af magi, og udvide markedsandelen, og dermed omskrive historien om det kinesiske marked, mener vi, at priskrigen vil gøre hele branchen vågen så gør belysningen virksomhed til en klar forståelse af deres egen position.

NVC Henan operatører, har været formand for Henan De Ruipu belysning niveauer: i belysningsbranchen i over 20 år i henhold til ændringer i produktet, har det været under forandring, har LED-æra for industrien ændret sig meget og chok, LED-produkter i undergravning af den oprindelige følelse af logiske produkter og tendenser. I en vis forstand fremskynde forandring og universel dybde.

Shanghai Ying-Hui Lighting Technology Co Ltd General Manager Lv Weidong: Jeg gør belysning fra 32 år siden til i dag, har været at holde sig til sit eget mærke og markedspositionering, fra traditionel belysning begyndelsen vi ikke deltage i priskrigen konkurrence, når gør Bright energibesparende lamper hvor konkurrencen ikke er involveret i priskrigen, fordi lys er at tage et mere opdelt, professionelle kanaler.

Den T8 rør kan gøre så billige, virkelig gør os føler meget overrasket, skal det siges, at vi har handlet for disse traditionelle lamper. Hidtil har der været en sådan ordning, selv om Philips lampen er billig, men hvad vil være dyrere end andre lamper ukendte. Med denne pris kan ændre, vil udfase nogle små skala virksomheder, lettere produktion fremtid er at tage hovedstaden, kombineret med kapacitet af teknologi, gennem integration af denne industri, er det en god ting.

Cao Lihui: Som Linsen forhandlere, agenter og andre mærker milliarder lys, træ Linsen starten, holder en høj hit, især i denne pris, der er kendt som de priser slagter industri, der er kernen i industrien kæden fordele, er priserne faldet til en ny Linsen det kritiske punkt, men det blev forudsagt, T8 rør vil blive reduceret til 2,8 yuan, at sælge med tab, tror du der er ikke sådan mulighed, hvordan kan du se dette problem?

Linyi Shi Lin belysning bestyrelsesformand Liu Mingxian: Nogle forudser Linsen T8 lamper vil blive reduceret til 2,8 yuan dette ikke er muligt, en almindelig glasrør mindst 5-6 yuan, de dyreste drev har en dollar, plus emballage , men også mere end 2 yuan af råvarer, materialer mv, som alle tilføje op til den pris, det er umuligt at sælge 2,8 yuan. Til denne T8 rør hændelse, kan mediet blive forårsaget af for meget uro.

Målt i volumen er det derimod langt større end de lampe pære klasse kategori salg; fra producenterne i form af to 3 til 4.000.000 pærer sammen, er næsten en lampe pris. Som producent og købmænd, bør vi gøre mere for at fokusere på et enkelt produkt op denne lampe. For to år siden, har jeg foreslået og co-producenter, behøver du ikke at fokusere på T8 lampe kan være en masse mennesker, når det kommer til elpærer, lysstofrør og andre vil tænke Sen, Huaqiang. Ved siden af ​​lampen vil være 5-6 yuan pris, i virkeligheden, skal vi gøre pærer, nu hver husstand har mindst tre eller fem eller otte eller ti pærer, bør vi tage et par lamper, der betyder noget.

glimtænder til lysstofrør

Cao Lihui: Det siges, at der ud over T8, vil det næste være T5, Medaljoner, pære, loft fem kategorier vil blive tynget, accelerere rokade, nogle SMV’er vaske så hurtigt som muligt, så gå ned, lager beholdning hvad skal jeg gøre? Producenter hvordan skal jeg gøre?

Liu Mingxian: Jeg gør lyskilder siden 1992 er blevet gjort i 24 år nu, for at være ærlig, jeg har gjort low-grade produkter. Faktisk jeg gør traditionelle lyskilder, når bestanden kan nå mere end 30 mio. Fra begyndelsen af ​​2012 til at gøre LED, har gjort mere end et dusin fabrikanter, varebeholdninger steget til mere end halvtreds millioner, uanset hvad vi gør, er vi nødt til at gøre et godt stykke arbejde ansvarligt.

Hangzhou Lang Electric bestyrelsesformand Yangchun Quan: den oprindelige lampe er en konkurrencedygtig proces, den traditionelle lampe hovedsageligt ved fragt enhed, før vi gør den traditionelle lampe, landet er ikke meget hjemme, men ud over at LED-lampen indkapslet sine egne fordele og styrker som en lampe, kan ikke afspejles, således at konkurrencen stadig vil samle, nøglen er at se på programmet, samt deres fordele på pakken.

Zhang Haiming Kai belysning agenter Hangzhou ny: Jeg hovedsagelig gøre dette ingeniørområdet, er der behov for belysning denne idé, der er behov for rettidige og styrke kommunikationskanaler designer, belysning nødvendig for yderligere at styrke dette, lære at køre, er at overleve meget vigtigt.

Taizhou navne belysning, general manager Cao Haihua: Nu gør LED, så jeg sælger, er lys. For LED, syv eller Yuan gjorde for os, hvad begrebet, er det vigtigt at præsentere et armatur, hvilken effekt. Generelt, jo lavere pris desto mere “lunefulde”, fører ofte til hårdt for at tjene penge sidst.

2, taler om tendensen

Cao Lihui: Tendensen -O2O, intelligent belysning, og andre udtryk og begreber Internet + spredning, anbefale “høj på” folket skrabe deres side, hvordan kan vi slå rødder? Industri platform efter den anden, Hvem?

Ifølge forskning, internettet relativt varm, når Op NVC trådt i kraft, når internettet, har der været en række Internet mærke. Dengang gik vi til byen regeringen byen med Alibaba, Jingdong Qijia nettet, chatte med disse virksomhedsledere, Jingdong og Tencent er klar til at gøre en stor lager i byen. Fordi der er logistik, rationelle opfattelse, Internet intelligens til at løse to problemer, den første er at forkorte den psykologiske afstand, såsom regulering af familiens netværk, når monopol på en tredjedel af udsmykningen, gratis design, komplet renovering med dig, for at bekæmpe upassende ud (med ansvar for regulering af familiens netværk), hidtil, en række funktionærer kan løses alene på baggrund af kravene i denne kunstværk kan der ikke være involveret.

For denne ene butik, de nuværende omkostninger på op til tredive to procent til 42,5 procent, højere end i butikken ……

Leave a Comment