Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Traditionel konge bliver den nye benchmark æra

Med alle disse produktion fordele, Foshan Belysning i industrien førte til en “pris revolution.” 2010 LED-lampe kan være den dyreste på 200 yuan support, og derefter skifte til glasset pære, LED-chips og faldende priser, Foshan Lighting T8 rør fører til prisen ned 60 yuan, til de sidste to i yderligere komprimere prisen til mindre end $ 20, “peer tror, ​​det er utroligt, at vi faktisk kan bringe prisen til det punkt, hvor komprimering kan tjene penge.”

Med den kraftige nedgang i produktionsomkostningerne for kompression og LED lampe priser, Foshan Lighting T8 lamper og hurtigt besat markedsandel pærer, herunder T8 lampe krystal serie af månedlige gennemsnit 7 millioner -800.000 tusind, kan den maksimale nå de ti millioner, verdens første produktion.

Xie Qing mener, at fremme af disse to produkter til udvikling af Foshan Belysning er vigtigt at re-lægge industriens stilling Foshan belysning. Med udviklingen af ​​LED-produkter, LED salg tegnede sig for den andel af Foshan Lighting er også voksende, han forventer kan forklares LED andel af salget for Qicheng gruppe salg, som også markerer den traditionelle belysning virksomheder i de nye inden for LED transformation er en succes.

F & U til produktionslinjen til at skabe markedsføring mirakel

Fra traditionel belysning til LED-æra konge benchmark, kan denne Foshan første andel reform, den første notering af de gamle virksomheder altid holde trit med tempoet i den teknologiske udvikling og marked, Xie Qing mening er det i kraft af virksomhedens belysning produkter konsekvent opfindsomhed.

Faktisk Xie Qing selv repræsenterer denne håndværker ånd. Som en midt-niveau kadrer, Foshan Lighting yngste rekordindehaver, i begyndelsen af ​​1990’erne, Xie Qing begyndelsen af ​​20’erne kom ind i FSL arbejde, starte fra de forreste linje arbejdstagere, med enkelte produkt for teknologi, forskning og udvikling, han trin for trin til en ledende stilling.

I 1998 Foshan Lighting ind i det tredje år, Xie Qing blev leder af en single-ended værksted, er ansvarlig for produktion og udvikling af halogenlamper. Og anden lysteknologi, den største fordel er halogen høj CRI, reduktion farve grad at være i stand til at gøre artiklen og solen som en nedsættelse på 100%, og generelle LED kunne kun opnå 90%, primært Halogen anvendes i indendørs belysning, belysning, lokal belysning, belysning til læsning og andre relativt høje efterspørgsel scenarier.

Selvom lyseffekt er god, men halogen kompleks fremstillingsprocessen, produktkvalitet kontrol vanskelig, teknisk krævende for virksomheden, “På tidspunktet for halogenpære hovedsageligt eksporteres til europæiske og amerikanske markeder, især i nogle udenlandske femstjernede hotel, stadig findes en halogenlampe. “

For at opretholde stabiliteten af ​​produktkvalitet, Xie Qing brød produktion og udvikling af isolerede situation til F & U-personale organisere den første produktionslinje, produktionen af ​​fortsat innovation og forbedring af produktionsprocesser, til produktionslinjen som et laboratorium, “gøre det fordel er evnen af ​​de nyeste tendenser i markedet til at reagere hurtigt, med bekvemmeligheden af ​​en rettidig reaktion på produktionen markedets behov. “

Under ledelse af Xie Qing, har Foshan Belysning været den indenlandske produktion af halogen teknologi benchmark, har single-ended workshop blevet den hurtigst voksende plante i Foshan belysning, halogenlamper til 2000 salg engang udgjorde en andel af Foshan Lighting 30% i en workshop med snesevis af Foshan belysning, single-ended workshop profit tegnede sig for en fjerdedel.

dialog

Håndværkere er ansvarlige for de åndelige behov og forbrugerprodukter

Nanfang Dagligt: ​​overgangen fra traditionel belysning til LED, hvad er fordelen ved Foshan Lighting?

Xie Qing: Foshan Belysning til det, er den nye LED-teknologi, og sammenlignet med mere traditionelle belysning produkter er elektroniske produkter, men vi gør en 58-årig belysning virksomhed, belysning har en dyb forståelse, i design af LED-produkter når ikke kun at belyse lys, ikke kun energibesparelse, men også give forbrugerne mulighed for at føle sig godt tilpas, fra perspektivet af forbrugernes forskning produkter, vil det ikke være ude af markedet.

Med vores T8 lampe krystal-serien, for eksempel, bare kom ud en masse jævnaldrende kan ikke forstå, men som kapret af markedet, efter to års forfremmelse, langt de fleste af vores kolleger nødt til at følge i stedet for glas pære.

Nanfang Dagligt: ​​Hvordan forstår du det “håndværker ånd”?

billige lysstofrør

Xie Qing: håndværker ånd ansvarlig for produktet og forbrugeren, som vi er nødt til at fortsætte med at forbedre produktionsprocessen. I produktionsprocessen har vi fremhæve et højt teknisk niveau, såsom i produktionen af ​​LED-produkter har vi valgt en højere lysende effektivitet lampe perler, konstant strøm drev, højere konvertering effektivitet.

Der er nu nogle mærker af forbrugerprodukter bare fortælle flux parametre uden at tale lysvirkning, findes der en almindelig el adfærd, selv om det synes vil være meget lyse, men ikke for at spare energi, lyset svinder meget kraftfuld. Mål belysning produkter er de to vigtigste indikatorer er den lysende effektivitet og levetid, tænder vi effektivitet er branchens standard, i stand til at gøre tjeneste garanti levetid på to år.

Reporter noter

Innovation altid holde Everlasting

Hastighed hurtigt, når det kommer til de tekniske parametre for belysning produkter kommer i handy, forlader belysning industri relaterede emner, er det let at begå “pinlig lidelse,” Xie Qing er en standard “teknologi hus.” Foshan Lighting arbejde i 22 år, Xie Qing skridt for skridt, blev sin krop præget af en masse Foshan Lighting mærke.

Dette er en erfaren herlighed dage, også lidt tilbageslag, bliver indvarslede genopståen af ​​de gamle virksomheder. I mange menneskers øjne, Foshan Lighting er en meget traditionel forretning, ingen stil facade, er der ingen luksus indretning, men over et halvt århundrede tid fastholdt en stabil udvikling.


For så mange mennesker Foshan Belysning en meget traditionel virksomhed at opretholde Everlasting forundret, men Xie Qing erfaring er ikke svært at finde svaret. Hvem voksede op i forreste linje arbejdstagere fra ledere af børsnoterede selskaber til at være en succes, i kraft af produkt- og teknologisk innovation har altid fastholdt fokus, samtidig med at væksten af ​​sådanne tekniske personale ledere, er det indlysende, at Foshan Belysning på teknisk betydning, er det denne fund talent og talent træning mekanisme, udgør den vigtigste konkurrenceevne.

Engageret i 10 års ledelse af fabrikker efter 2010 blev Xie Qing udnævnt vicedirektør Foshan Belysning, kort tid derefter Foshan Lighting også ind i æra fra den traditionelle belysning LED æra.

Mens produktions job fra en ledende stilling, men med mange års erfaring i produktion af den første linje og forstå de tekniske detaljer, har Xie Qing nyeste teknologi tendenser for industrien altid fastholdt opmærksomhed og regelmæssig feedback til F & U markedsinformation, det produkt design og udvikling af nye ideer.

Professionel ånd at bane vejen for at sikre, at skibets hjulet for at holde belysning industrien i den rigtige retning.

Leave a Comment