Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tunnelen er udstyret med en fluorescerende lampe

“Denne tunnel har bragt store ændringer i vores liv, men tunnelen er så lang, der er ikke noget lys, som er mere som natten, mere end 50 studerende hver dag for at gå i skole til skole, der er en vis sikkerhedsrisiko.” I år 3 Yang Yongguo i Ryongsan Township Hills-gruppen afspejles til vejledningskoncernen i uddannelsespraksis for masselinjen i township.

    Det er underforstået, at bjergtunnelen er mere end 700 meter lang, er forbundet med bybyen, og bakkerne skal passere gennem vejen. Hule har ikke installeret lysene. Efter at have modtaget refleksionen, arrangerede township grundigt personaleundersøgelsen grundigt og eksistensen af ​​oprettelsen af ​​kontoen. 15. marts bydende regeringen kandidater i tunnelen lægge ledningen og installere 30 fluorescerende lamper, fluorescerende 24 timer om dagen for at levere belysningstjenester for at sikre fodgænger sikkerhed.

rundt lysstofrør


    “30 fluorescerende lys har alle skinner, selvom prisen ikke er lille, men for at se masserne gå sikkert, især skolens børn er ikke længere bange for tunnelen, er vi meget tilfredse.” Byens officielle sagde, Arrangeres efter den person, der er ansvarlig for styring og vedligeholdelse af lamper og linjer for yderligere at sikre massernes sikkerhed i fortiden.

Leave a Comment