Loading the content... Loading depends on your connection speed!

verdens første produktion har ført t8 csp

I en aldrende anlæg, når arbejderne trække ned porte, hundredtusindvis af bord afsløring øjeblik blev alle lyser lampen, lysdioden udsender blødt lys gennem glasrøret divergerer pavilloner i ekstraordinært lyse .

Her er Foshan elektriske og Lighting Co., Ltd (i det følgende benævnt “Foshan Lys”), der ligger Fenjiang gruppe hovedkvarter, beliggende plus klog, flugt produktion base, produktion herfra ud af LED T8 rør op til flere tusinde per måned million, output placeres først i verden.

Men for fire år siden, Foshan Belysning i branchen visningen er stadig kun den traditionelle belysning af kongen, dette hjem har 58 års erfaring i fremstilling belysning produkter i de nye inden for LED etablerede synes at have mistet den oprindelige aura.

Som assisterende General Manager i selskabet, Xie Qing indvarslede de første 22 år af arbejdet i deres egen belysning i Foshan, fra en front-line medarbejdere til ledere af børsnoterede selskaber, der i kraft af produkter af høj kvalitet, engagement og professionalisme, var han involveret i at skabe Foshan Lighting traditionelle strålende belysning af de gange, også vidne til genopståen i LED æra.

Xie Qing sådan en rygrad teknologi lydløst stick, så Foshan Lighting efter et halvt århundrede efter stormen stadig nødt til at genstarte den magt og gennemslagskraft.

● Nanfang Daily reporter Sun Jingfeng

Innovativ LED-lampe-teknologi til at undergrave branchens standard

Dette er en tilsyneladende almindelig lampe, ca. 25 mm i diameter for de fleste husstand stikkontakt, som den traditionelle belysning af kongen, i en række Foshan Lighting produktlinje, T8 lampe er ikke synlig, men foran roden men traditionelle lampe T8 lampe, der udsender forskellige afhængige af gas, dens lyskilde fra inden for en gruppe af lys-dioder, som normalt sagde LED.

Foshan Lighting at ekspandere inden for LED og ikke for tidligt, men tempoet i udviklingen er meget hurtig i de seneste par år, en stor kommer bagfra trenden. I Xie Qing mening er dette skyldes i høj grad en række innovative R & D team i produktudvikling udført, så latecomers Foshan Lighting kan føre industrien tendens bevæger sig.

“Vi begyndte at organisere fra 2012 til LED produktudvikling, i 2013 begyndte at fremme på markedet, i denne proces, vi udført et meget vigtig nyskabelse er at bruge et glasrør på plads på det tidspunkt hele branchen er i brug halv aluminium halv plastrør. “

Xie Qing introducerede de traditionelle lige rør LED-lys står over for en stor teknisk udfordring er lampens varme problem, fordi LED-lys bruger mere lukkede skygge, hvis ikke rettidig varme, vil det påvirke livet for LED-lys modul. For at løse dette problem, den traditionelle metode er at LED halvskygge lavet af aluminium semi-plast, aluminium materiale ved varme udførsel, gennem de gennemsigtige plast.

Selv om en sådan fremgangsmåde til at løse varme problem LED lyser, men på grund af aluminium materiale selv er uigennemsigtig, hvilket resulterede i halv aluminium halve plastificeret LED lamper og lysstofrør sammenlignet med traditionelle, der er en lille lysemitterende flade vinkel og lystransmission er ikke høj tilstedeværelsen af ​​defekter såsom mørke områder, så glød diskonteret.

Som nytilkomne til området for LED, er semi-plastrør for aluminium semi-Foshan Lighting også over et vanskeligt valg, fordi det betyder, at Foshan Belysning årtier oparbejdet en masse teknologi og udstyr kan ikke anvendes til det nye område “, og i forhold til traditionel belysning, LED, fordi det har en lille størrelse, fordelene ved energibesparelser, let at intelligent styring, Foshan belysning, det er en sti i teknologi, produktionsprocesser, materielle applikationer i modsætning til tidligere nyt felt virksomheder holde trit med udviklingen i de tider, det betyder at opgive en masse tidligere akkumulation. “

led rør t8

For at udvikle LED-produkter, samtidig med at maksimale FSL originale produktion fordele, at Foshan belysning gør en dristig beslutning at beholde halvdelen af ​​aluminium halv plastrør i stedet for de traditionelle belysning glasrør almindeligt anvendt i industrien, til brugen af ​​termisk ledende materiale LED og den lysemitterende modul substrat direkte fastgjort til den indvendige væg af glaskugle, ved at ændre det indre lampe køling struktur, succes glasrøret til en radiator.

Fakta har vist, at denne nyskabelse er blevet en banebrydende Foshan Belysning LED markedet er et vigtigt vendepunkt, lad Foshan Belysning fra LED markedets tilhængere blev benchmark industrien, “Vi oprindeligt lavet af glas LED T8 rør, industrien er der stadig en spørgsmålstegn stemmen, men med den fordel af glasset pære efterhånden vist, har de fleste producenter valgt at følge i vores fodspor, blot et par år på markedet mere end 90 procent af producenter har vedtaget glas pære. “Xie Qing introducerede, halvt af aluminium plastrør i forhold til billigere glas lampe, og bedre lystransmission, aldring er ikke nemt, “lyseffekt er en omfattende måling af lysende effektivitet belysning produkter, LED lys på markedet en masse produkter, effektivitet er kun omkring 60-70 lm W, men vores produkter gennem forbedrede lysvirkning starten de høje standarder på 100 lm W, er denne standard blevet en national industri standard. “

Pushing priser fra 200 yuan til 20 yuan

Glasrør med varme, ikke kun undergrave branchens standard, men forenkler også produktionsprocessen, drastisk reduceret produktionsomkostningerne lige rør LED-lys for LED’erne hastige udbredelse har spillet en stor rolle.

Xie Qing sagde, at gennem de termiske silica perler knyttet til pæren, kan du spare en masse af aluminium, med hensyn til halvdelen af ​​udgifterne til aluminium semi-plastrør, glasrør er faldet med næsten halvdelen.

En anden fordel ved at bruge glas pære er evnen til at FSL originale produktion fordele og omkostningsstyring til det yderste, “vi har vores egen ovn, kan du trække dine egne glas og blæst glas pære, ingen ovn andre kun kolleger PC rør gør, fordi det lavere nøjagtighed end glas kræver, har vi også en fuldt automatiseret produktionslinje T8 lamper, kan mange producenter linke sig til at opnå dette er sjældne i landet, det er de snesevis år af akkumulerede resultater, vi anvendt til produktion af LED at opnå god omkostningsstyring. “sagde Xie Qing.

Leave a Comment